:: fever on d move (buildings & nature)







Ni la hobi adik aku... dengan hanya berbekalkan sebuah kamera yang dia baru beli (baru tak baru la nak dekat 3 tahun lebih) mula-mulanya dia kata hanya hobi suka-suka.. akhirnya hobi yang suka-suka tu jadi pendapatan sampingan... alhamdulillah segala titik peluh dia bekejar ke sana sini akhirnya membuahkan hasil... dan sebagai kakak aaku tumpang bangga dengan "creativity" adik aku ni... macam yang korang nampak dalam blog ni... dari gambar pokok-pokok sampai la ke gambar celebrity semuanya ada.... so ini baru mukadimahnya aja... nanti aku akan post kan lebih banyak gambar-gambar koleksi dia ~ enjoy @carijerkatsini ::sharingiscaring::

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments:

Post a Comment