:: fever on d move (Family Gathering)







Okies... this will be my last post to share with you guys for tonite :)... esok-esok la pulak.. bantal aku dan melambai-lambai dah... ngantuk sioot... b.t.w inilah family kami ni... setiap bulan mesti ada gathering. Bila dah jumpa tu kecoh habis la.. ada yang berlari la.. menagis la..(budak-budak lah katakan) kadang-kadang aku pun tumpang semangkuk la jugak, ha ha ha bila lagi kan? Gambar-gambar camni sebenarnya tak ternilai "kenangan"nya ni la yang akan dijadikan "family history" book to all anak-anak cucu kita nanti (insyallah).. nak tunggu ambik gambar kat studio...??? Tak tau la bila boleh berkumpul (bukan senang nak organize gathering cam ni) lagi pun kalau kat studio gambar static...(tak leh nak terbang-terbang ala-ala "Superman") lagipun orang dah tak ambik gambar-gambar cam tu. Ok lah hope you all njoy tengok gambar-gambar yang di postkan di blog i ni... akhir kata selamat melelapkan mata.. carijerkatsini@::sharingiscaring: adios..

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments:

Post a Comment