Kesempatan - hasil seni muzik terulung paripari...

Salam sejahtera, semoga semua berada dalam keadaan paling tip top hari ni... ialah hari ni kan hari Sabtu, jadi macam-macam perkara yang nak diselesaikan sebelum masuk balik ke pejabat seperti biasa. Post aku hari ni adalah untuk berkogsi dengan korang sume; percubaan sulung dalam projek video pendek yang berlatarbelakangkan lagu "Kesempatan" yang telah digubah lirik dan melodinya oleh Nuzime@nor zaimah (dah lama dah nak buat clip video ni, tapi baru semalam berkesempatan... baiklah janganlah kita membuang masa lagi jom sama-sama kita enjoy listening to my new baby ♥ kesempatan​ ♥ (kalau pitching lari tu buat-buat tak dengo jer le ye... maklum aku ni buat lagi ni utk demo jer dan dah memang suara x sedap hu hu hu, tapi aku cuba yg terbaik so) dengarkanlah....


video

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments:

Post a Comment