APA YANG KORANG PALING SUKA BILA MASUK BLOG PARIPARIPUTIH?

Memandangkan ramai yang suka kisah/gambar lucu ni sebagai respon dari "vote" di ruang paripari jadi akan banyak la isi-isi kandungan yg kelakar yang hampeh akan di post kan kat sini ok.. rajin-rajin le jenguk kat teratak pepari ni... adios terima kasih pada yang mengundi dan pada yang belum UNDI tu bawak-bawak le undi cepat-cepat. Dan sebagai PENGHARGAAN kepada FOLLOWERS PARIPARIPUTIH ni aku hadiah kan lagu spesel tuk korang:  SILA LIHAT SENARAI KAWAN2 BLOG PARIPARIPUTI DI BAWAH CLIP KISAH DONGENG BY STACY http://www.emocutez.com


emy_adila
!'KutoOo Bamboo!
Mish Green
Empayar Utama
Wawa 
Wachak
Si Robot Comel
Mashita
Litle Sister
Sampah
Sis92
Fixx Mikz
nurazlinda
Blues Riders
Naga Sarawak
fi
sajasukacerita
Lia
Zarina Zainal
LiLy @ MumMyQiStInA
Nur Fathira Aimi
fiqah
monster
Azren AIDA
chegu abbas
Amirul Hafizin
josrevalution 
tunasya_265
Azmi Khan
~Layla Yuki~
nur
Sekamar Rindu
--:::TiongEmas::--
halawatul_insyirah
Fahmi
AkuBlogger Mengiring
me~moja
CALL ME NEPH
munnafendy
zaqi
PAKSUHASHIM.COM
Bie
miz candy
jiwahamba30
shameel_iskandar
qamarquyz
cik fitrah
sue-sama
leeya abdul
fakri mia farhana
haffizmohdnoor
-misz zela-
Gthans
auliya
sharifah nabieyla
Firq Zueyyn
Insyirah
cik Farz
Firdaus
Cik Nisa
bluewendy
Koding
bdk johor
Fathiah Hamim
shu-adah
tnZackJ
cikgufirdaus
Kalamhati
syiela
Kotak Mancis (S Basri)
maera
ir yien 9897
nadzwareina
Fadzwan Marsyidi Rushdi
ika
fahrain
Airina Syahirah
e-dayah
eita
Bancik
zairolhisham rohizat
Juliana
Shah
Zara Huda

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

7 comments:

  1. assalam cik nor
    wah !! kedudukan nombor 3 ar dlm senarai. Kalau x cukup umur bleh ke mengundi ni ... ahak3

    TQ sudi menjadi followers wa juga :P

    ReplyDelete
  2. bundle/dustbin he he he : paripari menghargai semua followers paripari tanpa korang sapa la blog pepari yang usang ni ye tak?? he he he ko rajin2 la lawat aku kat rumah ni ye hidup bundle : )

    ReplyDelete
  3. hehe,terima kasih ea, terharu

    ReplyDelete
  4. si robot comel: jangan sedih nanti paripari kirim TISU SEDOZEN trimas rajin2 undi eh silap jenggah paripari ok he he he arigato go zaimas : )

    ReplyDelete
  5. tengkiu paripari putih..l0ve that s0ng dearr...^_^

    ReplyDelete
  6. Mish Green: Sama2 Mish Green len kali kita suh Stacy tukar bulu mata dia warna Ijau baru Green kan? kan? kan? kite pun suka...

    ReplyDelete