KFC MAKE OVER

Hai selamat malam : )... tengah buat apa tu Cik Leha oiii?? Apa?! tengok bola sepak? Nampak beno menipunya.. hari ni mana ada perlawanan bola sepak!! He3 citer pasai bolah sepak ni kan, Cik Pepari nak la juga tumpang sekaki dua. Yang orang duk heboh-heboh pasal KFC...KFC... (bukan Kentucky Fried Chicken tau) tapi Khairul Fahmi Che Mat le sapa lagi.. Pepari tau KFC ramai betul peminat-peminat dia, kat FB jer bersepah-sepah Fan page dia.. ok la tu, orang terror mesti la fofular... kan?? Cuba tanya siapa yang tak kenal si Apex neh?? Dari budak dalam kandungan sampai le ke kumpulan Niji sume kenai dia.. kira tergugat jugak le populariti UPIN & IPIN kat sana tu.. ala yang kat sana tu le...he he he... Bukan apa, sempena kecanggihan dia yang macam magnet kat tengah cawang gol tu (mana tak nya.. bila dia nampak bola jer dia tangkap, bila nampak bola jer dia tangkap, last-last dia tak payah tangkap, bola tu sendiri yang melekat kat tangan dia he he he)... Ni le Cik pepari nak share dengan korang gambar make over penjaga gol kesayangan 1 MALAYSIA ni.. penat tau Cik Pepari edit.. (pada hal 5 minit jer aku edit gambar dia kelasss kau...wa ka ka ka)... Korang tengok lah ye perubahan pada fesyen rambut dia.. Kelasss... pas tu pada yang ANGAU sangat ke dia.. dengan laptop-laptop korang sekali, ko tampal je kat bawah katil (kalau katil 2 tingkat la).. mesti hilang angau korang kan?? he he he apa-apa pun Cik Pepari tabik spring ke KFC a.k.a APEX ni... so kalau2 la dia terbaca blog akak ni (sian aku, entah-entah dia nak bukak laptop pun tak sempat, ialah makan bola, tidur bola tak cengitu??) Ah! tak kisah la.. janji Cik Pepari dapat share gambar dia dengan korang sume kan?? Ok la sampai disini saja ruangan kecantikan make-over bersama Cik Pepari.. di lain waktu.. lain masa akak cari lagi siapa-siapa yang sesuai untuk jadi Model Cik Pepari ye! Oleh itu Majulah Apex untuk peminat2 wanite.. he he he.. 


La la la la... la la la la la : )

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

10 comments:

  1. semua muke cam org jepun. sepett je. haha

    ReplyDelete
  2. alalala..kite suke giler die!!tgok bola sebab die..hehe

    ReplyDelete
  3. bella: eh ye ke jepun! cik pari-pari tengok mcm bollywood jerk! muha ha ha XD

    ReplyDelete
  4. susulemakmanis: ooo ko ni tergolong dalam spesis minat gol keeper jer la ni ek??!! he he he same le kita sebenarnya mua ha ha ha XD...

    ReplyDelete
  5. haha..pari2..apek ko kate sakit jari?..haha..bukn sakit jari tapi jenis font teks ko ni susah org nak bace sape yang nak komen?..lg2 ayat bersambung tanpa lompat..huhu...cuba ko bayangkan kalo pari2 di tmpat sy...:)...jangan marah ye...

    ReplyDelete
  6. josrevalution: yezaaaa? he he he ok la tu bro.. aku sokong dgn pendapat ko, pepari mana nak marah bagi pepari semua comment2 tu aku harus imporve la, buat pe lak aku nak marah.. ko komen ni kira bagus la tu orang baca entri aku... hu hu hu len kali kalu aku buat makeover josrevalution aku tukar font ek? he3... zassssss!!!

    ReplyDelete
  7. hhaaa
    stylo mylo abis rambut pnjang tu
    kalah k-pop

    ReplyDelete
  8. shark: Pepari rasa K-pop yg tiru Apex neh :P

    ReplyDelete
  9. btol kate jo diatas tu...aihhh kfc ni buat lagi prngai...yelah ensem kan...huu

    ReplyDelete
  10. Paris Lipton: Ha ok la tu janji korang boleh baca hu hu hu :P lepas ni tak tau le apa lagi citer yg kuar kan?? cian si KFC... :P

    ReplyDelete