Ni bilik tido ke keta?? He he he


Ni la dia kalau dah dapat penyakit kronik "obses" bukan "obes" habis merata tempat dia nak letak benda yang dia suka.. he he he lantak dia ler.. janji dia tak kacau aku.. bak kata pepatah : AKU ADA.. KO, ADA?? Ngeee ngee ngee ngee ngee...



Moral of the story: Jangan carik awek yang minat HELLO KITTY, nanti habis keta korang jadi macam kata atas ni! hu hu hu 

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

2 comments:

  1. mak ai..cmtu skali kreta die buat..ni bru dlm..luar tak taw la rupe ape kreta tu..

    ReplyDelete
  2. ShahzCudin: Luar mesti bentuk Doraemon keh keh keh

    ReplyDelete