Pabila banjir melanda...

Petang ols he he he... fuh penat giler tadi baru balik gi bowling (pepari tumpang sorak jer) yang main orang lain hu hu hu. Masa tengah kat bowling center tadi hhuuuuuuh!! hujan lebat selebat-lebatnya. Dah le payung tak bawak.. apa lagi men redah jer le sampai ke parking.. Jadi berbalik pada citer hujan ni kan dah banyak hari non stop (atau on and off), dan sampai kini pepari rasa dibeberapa daerah di Sekitar Semenanjung Malaysia masih ada lagi kawasan-kawasan yg di landa banjir.. Pada mereka yang terbabit Pepari harap mereka banyak-banyakkan bersabar ye. Apa-apa pun tujuan Cik Pepari post entri terbaru ni adalah untuk ayat biasa "share" dengan korang, sesuatu yang mungkin tak boleh diterima dek akal.. tapi kalau difikiran balik, ada juga guna dan lojiknya...hmm citer panjang pun tak guna jom la kita tengok apa yang boleh di kongsi bersama... zassssss!!!






Derang ada... korang ada ke?? He he he : )

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

12 comments:

  1. Assalamualaikum... ish ish.. kreatif btul dorang ni..

    ReplyDelete
  2. susulemakmanis: hmm mengikut ramalan cik pepari kat thailand ni mua ha ha ha (sbb cik paripari pun tak pasti) tapi cuba tengok plate kete tu.. sekarang anda pasti???

    ReplyDelete
  3. sharing is caring: Walaikumsalam w.t.b ish ish ish... pepetah pernah berkata dimana ada kemahuan, disitu ada jalan :D

    ReplyDelete
  4. setuju la sesangat ngan kak nor.. ^_^

    ReplyDelete
  5. fuyooh! kucing pon ad life jacket. hehe ;)

    ReplyDelete
  6. perhh... memang terbaek rrr... xpenah lagi ada kat malaysia cm nie semua... hahahhaha

    ReplyDelete
  7. Sharing Is Caring: Ha ha ha (ketawa style org kaya) bagus2 ko setuju dengan akak :D

    ReplyDelete
  8. Syieda: pari2 ingat kucing ni dia ada beli insurance ni (yang ada cover utk bencana alam) mua ha ha ha XD

    ReplyDelete
  9. Kotak Mancis: Ha tak lama lagi berebut-rebut ler orang nak kumpul botol mineral he he he XD

    ReplyDelete
  10. siap sangkut motor lg tew...keta pon brbungkus...gud2...hihi

    ReplyDelete
  11. Ungu Violet: Ungu tu nasib baik motor ringan, kalau rumah dia ringgan mau rumah dia pun gantung macam tu he he he XD

    ReplyDelete