WE ARE THE CHAMPION la la la la

Tahniah buat pasukan NEGARA ~ TEAM MALAYSIA HARIMAU MALAYA! JASA MU KAMI KENANG semoga dengan pencapaian ini akan menaikkan lagi perstasi hingga ke peringkat antarabangsa. Sebelum menutup tirai ada satu soalan untuk TUAN PM, tak de announcement cuti ke esok?? He he he

http://khesb.com/FB/twitterApek.jpg









Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

5 comments:

  1. Anonymous22/11/11

    yeehaaa!!!

    ReplyDelete
  2. Nak tunggu paper lambat sangat ni aku post live dr tv he he he : )

    ReplyDelete
  3. yesss bangga bangat.. :-)

    ReplyDelete
  4. hahahah aku yg x minat bola pun terpos 6 minit lepas je Malaysia menang siap umum Johor cuti ari ni hahahahahah

    ReplyDelete
  5. Tahniah tuk Malaysia. kekuatan itu sesungguhnya bukan terletak pada fizikal semata..

    ReplyDelete