Biar betul!! KFC Apex jadi model plak??

Hangin! Hangin! Satu badan hangin nengok gambo KFC kat bawah ni kan? Ini ke profession dia untuk tahun 2012 neh?? Ha ha ha apa kes cik pepari nah hangin...kan??? (Hangin tu hanya untuk aweks-aweks yang minat gilerz kat si Apex ne jela kan?? ~ atau pun ada ke... balaks-balaks jugak yg minat kat dia?? Ya ampun... harap2 tak de la ye) Setakat jadi Frontpage Cover Majalah tu apa la sangat... ha ha ha (sebab aku pun penah jadik GADIS MUKA DEPAN... tapi bukan la majalah cuma Front Page Malay Mail jer...  tak caya?? Citer banyak pun tak guna bro... lu scrolll bawah.... kasi tengokkkkkk!!!!   


p/s: tapi aku tak nampak pung six pack dia... he he he 


Gambar ni masa umur aku 23...  tu yang kurus keding tuh.. x yah betul kan mata korang, memang saja je aku snap gambo ni blur-blur sket.... (sebenarnya aku pun x tau macam mana la aku boleh terjebak sekejap dalam bidang posing-posing neh) :P

ha ha ha tapi apa pun Azam ku untuk 2012 biarlah RAHSIA hu hu hu ...

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

4 comments:

  1. cun gak tuan rumah ni

    ReplyDelete
  2. khairul: dulu..... sekarang..... ha ha ha

    ReplyDelete
  3. Cun giler sey patutle dapat belakon :)

    ReplyDelete
  4. EmpayarUtama: Cun (bole le ceng-ceng gitu) gile... eh tak mua ha ha ha ha selamat tahun baru azam baru ko apa?? Biarlah rahsia

    ReplyDelete