Cik Pari2 Nak Bagi DUIT?? Fuyoo...

Amboiiiiii! Dengar jer pasal duit, laju jer korang clik kat blog Cik Pepari erk?? He he he memang la.. niat Cik Pepari nak bagi korang... tapi bukan nak bagi duit.. nak BAGI TENGOK DUIT BARU JERK! Mua ha ha ha chehh! Materialistic jugak korang neh kan?? :P


(p/s: Tengok duit jer tau, bukan tengok aweks yg pegang duit tu he he he credit gambar from http://www.facebook.com/profile.php?id=100000216005996


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

9 comments:

  1. nak2..cepat pos kt miera..ehehe

    ReplyDelete
  2. katak comel: Eh boleh cik pepari akan post bila cik pepari yg jadi tukang cop duit he he he

    ReplyDelete
  3. cantiknye kaler duit...dr jauh dh boleh nmpak...hihi

    ReplyDelete
  4. Lawa juga (duit dan orangnya hahahahah)

    ReplyDelete
  5. Ungu Violet: Itu baru kaler belum lagi nilai dia fuuuuhhhh! masyuukkkkkkk : )

    ReplyDelete
  6. EmpayarUtama: Wawawawa sempat lagi tu dia ngerling aweks tu keh keh keh XD

    ReplyDelete
  7. baru dapat tengok duit baru.....
    berbling2 mata nengok..

    ReplyDelete
  8. eita: itu eita bling-bling kalau cik pepari pitam terus... :P

    ReplyDelete
  9. tipah tertipu .. ingatkan betul2 wat GA prize dia duit2 tu.... nak gak le myg join ...

    ReplyDelete