Mana satukah azam 2012 pilihan korang?

1. Adakah azam kamu untuk membela rambut seperti gambar rajah di bawah ni?


2. Atau kamu ingin menukar style pakaian kamu ala-ala "Loly - Pop" di bawah ni?


3. Atau mungkin juga kamu ingin berdiet dan ingin kelihatan ramping seperti model di bawah (beak punya posing) :P ?


4. Atau inilah azam pilihan kamu yang tertanam di dalam sanubari untuk menjadi yang terbaek spt gambar di bawah? 


5. Atau pilihan terakhir, kamu tiada menyimpan azam, ataupun mungkin kah kamu tidak tau apa maksud AZAM... adakah ia seperti Azam Dungun, atau Azam Berazam, atau Zam Zam Ala Kazam?? Tepuk dada tanyalah selera... he he he

AZAM PARIPARI TAHUN 2012 
..
..
..
..
..
..

BIARLAH RAHSIA he he he

Sila buat undian anda dengan "click FOLLOW di blog paripariputih neh : )

Sekian Terima Kasih semoga bertemu kembali di tahun HADAPAN!! (INSYALLAH)

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

17 comments:

  1. azam ? seperti kata kamu, biarlah rahsia ... ops!!!

    ReplyDelete
  2. razif mokji: ha aku tau la apa azam ko tu... he he he kata sama azam kan?? kwang! kwang! kwang! :P

    ReplyDelete
  3. azam 2012 nak jadi lebih baik dari 2011

    ReplyDelete
  4. azam saya cuba jadi baik d antara terbaik..hehehe

    ReplyDelete
  5. hahah apakah itu semua heheheh :p


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/gaban-pun-tak-sebizi-aku-haha.html

    ReplyDelete
  6. Phat: azam 2012 cik pepari BIOR LE RAHASIE... HE HE HE

    ReplyDelete
  7. SeseDap Rasa: azam 2012 cik pepari BIOR LE RAHASIE... Hu Hu Hu

    ReplyDelete
  8. C'axoera: jawapan cik pepari tetap biarlah rahsia he he he :P

    ReplyDelete
  9. hahha bak kata awk lah..biarlah rahsia..rahsia di hati tak siapa yang tahu..tapi azam mis ttp macam dulu..xpnh brubh..ble le nk capai2 nyer hahaha

    ReplyDelete
  10. blom ada plan utk 2012 lagi

    ReplyDelete
  11. biarlerr rahsia .. heee

    ReplyDelete
  12. azam thn br: nk diet, ngehehe...

    ReplyDelete
  13. miSpyeja: apa pun alasan mu aku masih tetap akan merahsiakannya mua ha ha ha XD

    ReplyDelete
  14. khairul: aku dah tahu memang itu la RAHSIA azam ko yg sebnar dah tau... dah tau... ha ha ha ha

    ReplyDelete
  15. miszfyeza: ko pun sebenarnya tak de azam lagi kan? sama macam si khairul tu le sebab ko cakap biarlee rehsia.. he he he XD

    ReplyDelete
  16. Nisa Greennnpanda: Habisla boco dah rahsia ko... tapi bagus la ye.. jgn pulak kata nak diet tapi bertambah montel macam Greennnpanda udah la ye he he he

    ReplyDelete
  17. pape pon azam 2012 kita, biarlah bermakna dan menyenangkan parent kita..=)

    ReplyDelete