My love My life My story... buat video clip sendiri utk my 41st bday

He he he malu + segan + macam-macam rasa ada... Cik Pepari harap korang semua doakan le ye Cik Pepari dipanjangkan umur, dipermurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik (supaya cik pepari boleh terus mengepos lawak2 sengal kat blog neh...) enjoy ok... b.t.w lain kali bila bulan Decembar ingat paripari, ingat paripari ingat Decembar he he he .... kalau nak best lagi korang ingat Date 12 12 2012 siap antau hadiah bolehhh?? ha ha ha (main-main jer klw betul pun bagus gakkkk mua ha ha ha) dah malas aku nak merapu malam-malam buta ni.. korang roll on video kat bawah ni....


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments:

Post a Comment