Lagu Gong Xi Fa Cai versi paripariputih

Lagu ni aku tujukan pada semua kawan-kawan yg menyambut tahun baru cina. Lagu ni dah lama aku rakam pada tahun 2009 (tak silap aku, kalau aku silap pun aku peduli apa he he he..) jadi aku harap korang terhibur la ya dengan persembahan sumbang nyanyian aku & geng ni... lirik sila tengok bawah, aku tau lirik yg melayu lirik cina tu korang cari sendiri le apa maknenya... ha ha ha sebab sepatah pun aku x paham... Jadi aku sarankan pada pekerja-pekerja yang nak mintak NAIK GAJI, BONUS, DUIT ANGPAU dari BOSS tapi MALU-MALU KUCING, ATAU TAKUT dengan BOSS ini lah lagu dan ucapan paling sesuai untuk derang... aku garenti tak de korang dapat ANGPAU korang dapat PENAMPAU keh keh keh selamat makan buah oren....

video

Johnny....
(Lirik bahasa Cina)
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni...

(Lirik bahasa Cina)
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni...


KAK NOR

Kepada Mr GM kami 
Ingin bertanya
Adakah tahun ini, 
tahun kami gembira?
Dapatkah kami bonus? 
Naik kah gaji kami?

NANA
Kami memang tak minta,
Kalau ada ok je, bukan mengada-ngada
Kami pun nak merasa,
Janganlah marah kami
Ini hanya lagu happy-happy

ZAIROL
Before you go back hometown 
Don't forget our ANGPAU
Whatever you want to give
At least RM10 each...
Gong xi gong xi gong xi gongsini ya...
Gong xi gong xi gong xi gongsini

YANG INI SARAH
Cukup sampai disini
Kami hanya nak nyanyi
Jangan simpan dihati
Ini lagu gong xi gong xi..
Gong xi gong xi gong xi gongsini ya...
Gong xi gong xi gong xi
gongsini



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

3 comments:

  1. gong xi3.. eh pari2... buat pop-up je kotak komen ni..malas la nak komen kalo asyik loading2 je.. :( tengok xde yg sudi komen kan?..

    ReplyDelete
  2. josrevalution: okeh akak dah jumpo dah tada... terror tak? mua ha ha XD

    ReplyDelete
  3. haha..teror2... kan senang camni.. xyah suso2 nak loading rumah ko ni.. :).. eh..lg 1 kapcah(pengesahan perkataan) tu xyah guna lah juga.. xde pon org nak spam kat blog ni.. gua dah setahun blogging xde pun yg spam.. :)

    ReplyDelete