New born ~ Isabella Saffiya

Tahniah! Serina yang telah selamat melahirkan anak kedua (hasil perkahwinananya dengan Gavin O' Luanaigh) semalam, baby pompan yang nomel yang diberi nama Isabella Saffiya. Baby tahun Naga la ni, jom ramai-ramai doakan Serina dan baby Saffiya sihat sejahterah.. Nampaknya Dato Chef Wan dah ada 2 orang cucu la dah... tahniah Dato yang very de vouge ni... (always the best Chef)



credit pic: from http://beautifulnara.com/

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

9 comments:

  1. murah rezeki mereka :D

    ReplyDelete
  2. kalau perasan lah kan nama Isabella ni maybe diambil drp pemenang Australian Junior MasterChef. cucu chef terhebat kan. haha myb they have a thousand reasons for that name. btw selamat datang ke dunia Isabella Safiyya.

    ReplyDelete
  3. alolo comelnya anak dia ni~~~

    ReplyDelete
  4. comel nya...tahniah kepada serina sekeluarga

    ReplyDelete
  5. Lala mhdnor: mudah-mudahan amin... : )

    ReplyDelete
  6. Hafiz Al-Pazin: Ada ek? paripari tengok MC Malaysia jerk :P tapi ok la tu.. pok si Isabella pun owg putih jadik sesuai jugak ler..

    ReplyDelete
  7. Firdaus: Org yg postkan ni comel tak? Mua ha ha ha :P

    ReplyDelete
  8. Phat: Mekacih Phat pepari tolong jawab behalf derang (walaupun x de kena mengena sebenarnya)..

    ReplyDelete
  9. comeynye anak dia.. geram! Nama pun sedap.. moga jadi anak yang solehah. Tahniah buat serina

    ReplyDelete