Aku tabik spring kat blogger-blogger yang...

Assalamualaikum sume... aku sebenarnya tak pasti dah berapa lama aku jadi blogger tegar neh hu hu hu : ). Tapi pada anggaran aku la, mungkin dah nak masuk tahun ke 2 - 3 jugek lee... tapi masa awal-awal dulu aku tak berapa aktif... sebab tak berapa pahem sangat dengan tools yang ada kat dalam ni, terkial-kial jugakla nak edit, nak tukar layout and so on... Lepas tu pertengahan tahun 2011 aku dah mula aktif, but still... masih lagi baru rasanya... tapi rasa-rasa aku kan... kita kalau berbelogging ni harap n3 "terkonteng-konteng" pun x jalan jugak. No matter how good your n3 pun... without other bloggers yang datang ke blog aku, bagi komen, blogwalking pagi petang siang malam, even ada yang tolong ajar aku camner nak up-kan traffic (cewahh... dah pandai dah guna bahasa blog) :P tak akan kemana sangat pun. Dan yang paling aku kagum ramai juga blogger-blogger yang walaupun follower dah melimpah ruah (beriban-riban) tapi masih sudi nak BW ke blog-blog yang baru nak bertapak termasuk la aku punya blog. Dan aku betul-betul "TABIK SRPINGGGG" pada derang ni, dan tak kurang juga ada yang dah lepas banyak follower, mula ler tak BW dah... n3 pun sekali-sekala jer tukar (hopefully aku tak cenggitu). So n3 aku kali ni aku nak share dengan korang "blogger-blogger" yang aku tabik spring sebab selalu BW kat blog PARIPARIPUTIH tak kira siang, malam, pagi atau petang. Dah oleh sebab itu jugaklah sebagai penghargaan, aku akan add kan blog derang dalam bloglist aku... dan pada sesiapa yang rasa korang pun patut dapat penghargaan macam ni, tapi aku tak perasaan sila bagi tau ok! Kalau banyak sangat permintaan, nanti aku buat ikut giliran... JOM kita tengok BLOGGER-BLOGGER TABIK SPRING BLOGPARIPARIPUTIH.... toin..toin..toin....

koding
http://koding-kn.blogspot.com


Cik Pipi Tembam
http://www.cikpipitembam.com



ZWAN SABRI
http://mysuarablog.blogspot.com



aReLaN
http://noruazuran.blogspot.com



Empayar Utama
http://empayarutama.blogspot.com


Apai
http://ahmadsaufe.blogspot.com



 c'xoera")
http://ch000tz.blogspot.com


korn
http://arjunapopkorn.blogspot.com


arulchelsea
http://arituarini.blogspot.com



Pink Tulip
http://pink2lip22.blogspot.com



Aida Omar
http://diarisifroggie.blogspot.com

(cik froggie aku tak dpt nak capture gambo dia, 
jadi aku gantikan dgn gambo yg cute neh jan marah cik froggie) :P


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

27 comments:

  1. O My Allah!!!

    Rase prasan best jap (kembang kempis lubang idung aku)..thanks and also honored to have Akak Katty Perry in the blogging field.

    Do not stop writing with ur "meroyan" style..haha

    ReplyDelete
  2. Aku kena jenguk semua orang kat atas tu...sebab dia orang rajin2 belaka!!

    ReplyDelete
  3. hehe..diorang memang rajin..:P

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd yg tersenarai..

    komen sket: tulisan dgn bckgd blog sukar hendak dibaca.. :)

    ReplyDelete
  5. apai am honored too to have a "sengal" apai in the blogging field :P he he he ko memang sengal...

    ReplyDelete
  6. Arra untuk berjaya memang kena rajin, walaupun terpaksa sepit mata dengan penyepit baju keh keh keh XD

    ReplyDelete
  7. owhhhh tidakkkk itu kakiiikuuuuuu hhehehhe kakiku kikakuu kekekekekek >_< thank yew thank yewwwwwww xoxo hugs ketat2 :D

    ReplyDelete
  8. gnesop terima kasih. will take into consideration : ) (yup tadi try memang bila scroll kebawah ada part2 yg teroverview dgn warna tomatoku yang merah menyala tu) he he he

    ReplyDelete
  9. wahh..thanks god..entry yang baik..tersentuh bacanya..yang penting kita perlu rajin kan diri utk BW kan

    ReplyDelete
  10. c'axoera: you deserve it gal... fuyooo lomas den kena poluk kuek kuek tulun! tulun!

    ReplyDelete
  11. ~ariFFin~ believe in urself kalau rajin segalanya boleh tercapai... walau pun cik pari-pari rendang orangnya mua ha ha ha XD

    ReplyDelete
  12. wah...kagum-kagum

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaha... apa lagi?? rajin-rajin la jengah cikpepari ek??

      Delete
  13. Opsss...
    korn masih newbie in blogging...
    x sampai setahun active...
    Btw thanks utk kamu jgk k...
    Kalo ade yg kurg ape2 kat blog korn, sila2 la tgur yerp....
    Busy sket sjak kblkangan nie, x sempat nak update blog...

    ReplyDelete
  14. popkorn akak bukan kira ko blogger baru ke lama ke, akak kira asalkan ko rajin jenggah blog paripariputih hokeyyy!!

    ReplyDelete
  15. terharunya nama saya ada.hehehe..tapi saya mana ada follower riban2 cam yang lain2 tu

    ReplyDelete
  16. ada juga kat sini yang selalu ke blog NAL..NAL kdg2 x sempat nak BW just sempat new entri then out terus - bukan alasan taw..haha
    TAHNIAH buat diaorg..

    ReplyDelete
  17. Eh, blog saya tersenarai la.. Thanks! :)

    ReplyDelete
  18. Baru perasan fasal entri ni...
    Thanx tolong promot blog KODING.KN.

    ReplyDelete
  19. Anonymous3/3/13

    [url=http://buycialispremiumpharmacy.com/#bqimv]buy cialis online[/url] - buy cialis online , http://buycialispremiumpharmacy.com/#eovuy buy cialis

    ReplyDelete
  20. Anonymous3/3/13

    [url=http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#cwtvm]buy viagra online[/url] - generic viagra , http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#bvcbp buy viagra

    ReplyDelete
  21. Anonymous20/3/13

    Hi, buy venlafaxine xr - effexor price http://www.gooddigitalcameras.net/, [url=http://www.gooddigitalcameras.net/]buy effexor online [/url]

    ReplyDelete
  22. Anonymous21/3/13

    Li, accutane for sale - isotretinoin online http://www.isotretinoinrxonline.net/, [url=http://www.isotretinoinrxonline.net/]generic isotretinoin[/url]

    ReplyDelete
  23. Anonymous21/3/13

    Li, Provigil Without Prescription - provigil sale http://www.provigilbenefitsonline.net/, [url=http://www.provigilbenefitsonline.net/]Generic Provigil[/url]

    ReplyDelete
  24. Anonymous22/3/13

    Hi, buy nexium - nexium without rx http://www.wolverinefoodandspirits.com/, [url=http://www.wolverinefoodandspirits.com/]discount nexium[/url]

    ReplyDelete
  25. Anonymous27/3/13

    2, [url=http://www.highdesertrc.com/]Order Nolvadex[/url] - Nolvadex Price - buy tamoxifen online no prescription http://www.highdesertrc.com/ .

    ReplyDelete