Alamak mato-mato!!!

He he he... ko nampak n3 aku kat atas tu??? Ha! yang ni bukan nak cakap pasal mato-mato ni (polis ~ orang dolu-dolu cakap polis tu mata-mata). Tapi yang aku nak share dengan korang adalah kanta lekap atau pun lagi fofular contact lense. Ha! sekarang ni kan korang perasan tak kat blog2 pun ramai... sume adik2 kebanyakkan pompan pos gambar mesti zoom dekat2 lepas tu tang mata tu kontrol ayu hu hu hu... tapi memang comey-comey pun... cuma kalau yang dah tahap-tahap umur baya-baya aku ni tak yah la.. ek... seram lagi aku tengok ada le.. mua ha ha ha... ok la tapi nasihat untuk adik2 comey make sure beli contact lense yg dijamin keselamatanya.. jangan nak cantik punya pasal sampai korbankan mata, sebab dah banyak kes, dia beli lense murah lepas tu mata gatal2 kemudian kena jangkitan dan mata boleh jadi buta.. so please be careful, dan satu lagi kalau nak pakai jangan sampai 8 jam direct sbb lense boleh jadi kering pun boleh sebabkan jangkitan... anyway korang yg pakai sure korang lebih arif right??? Ok skrg ni cik pepari nak share dengan korang contact lense yg gila-gila dan cute... amacam ada brannnn mo pakai???!! 








Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 comments:

  1. hahahah...lawa2..tapi takkan pakai punyer...

    ReplyDelete
  2. ehh..betul ke ada jenis nehh?? ehh konfom takkan pakai(^_-)

    ReplyDelete
  3. hahahaha...macam2.tapi tak mungkin saya pakai la.

    ReplyDelete
  4. pelik beno...ade ke yop rope tu..haha..unik n3 akak Katty Perry mlm ni..haha

    ReplyDelete
  5. unik..! tapi xnak lah pakai mcm ni..huhuh

    ReplyDelete
  6. aku tak suka pakai benda alah ni... lebih rela pakai spec... tp tringin juga sebenarnya...hehehe

    ReplyDelete
  7. wah....dasat da lense skng ni...hidy teringin nk pakai yg retiss selalu pkai kalau jd hntu...hehe

    ReplyDelete