S.I.G.U.P GING!!

Apa kebenda la tajuk aku kat atas tu ek?? Ha.. tu le korang tak tau... SIGUP tu bahasa SABAH tapi kalau orang semenanjung cakap ROKOK! Aaa.. n3 aku ni bukan la nak menggalakkan korang hisap menda ni.. aku cuma nak share ke uniquekan sesetengah design rokok jer.. sebelum tengok gambo2 len.. bagi AMARAN DULU! MEROKOK MERBAHAYAKAN KESIHATAN... 


Tengok yang cantik-cantik dulu....








pas tu baru kasi tengok yang ni he he he




last sekali yang ni... kurang-kurangkan la ye.. (kalau dah ditakdirkan ajal tu lain citer la) 
tapi amalkan HIDUP SIHAT TANPA ROKOK!! 
Kalau tak innalillahiwainalilahirojiuun... :P


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

7 comments:

  1. huhuhuhuu... gambo last tu best...

    ReplyDelete
  2. hahahaha..menarik2.tapi seyes tak suka bau & asap rokok.kalau ada orang smoking dekat2 saya,memang tahan nafas jela sepanjang waktu tu.

    ReplyDelete
  3. awesome entry by Akak Lampir!!

    Useless betul nk kempen bagai..the factual for the smoker always said..."klas ko jah, ade haki kesah"...:p

    ReplyDelete
  4. sigup oh sigup.. ('',)

    ReplyDelete
  5. katakan tidak kepada rokok! haha.

    ReplyDelete
  6. hahaha..paling manang ni sigup

    ReplyDelete
  7. uihh. smart2 :)

    ReplyDelete