Ari ni aku nak gi nikah...

Ha cuak la tu tengok n3 kata atas tu.... syyyyyy! Jangan cepat buruk sangka kat orang "tak kenal maka tak cinta" / macam lagu arwah Sudirman "to know Malaysia is to love malaysia" he he he... Apa la korang ni... memang la aku nak gi nikah ni.. tapi nak gi nikah kawan bek aku daa... so ari ni aku amek cuti semata-mata nak raikan dia.. (giler beb kawan akrab tu ~ susah senang kita bersama le he he he) ha citer pasal kawin ni kan aku nak nasihat kan la kat para-para remaja di luar sana... jangan lakukan "perilaku sumbang" sebelum kawin... ingat ALLAH ingat DOSA ingat MASA DEPAN ingat MASA DEPAN (kena repeat dua kali supaya x nyesal kendian ari)... dan yang penting sekali ingat insan yang tak bersalah jika berlaku apa-apa... macam kat bawah ni....

 INGAT TU PESAN CIK PEPARI :p


P/S: Kawan cik pepari nikah kul 10.00 pagi ni... aku masih kat sini tengah upload n3... boleh??? ha ha ha KL - BU ikut duke insyallah 20 minit sampai la kot... bye bye samat bekerja ari ni aku pulak off day... adiossss!!!

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

5 comments:

  1. selamat bernikah to ur fren.nak nikah gak!!!waaaa

    ReplyDelete
  2. haihh..ingtkan nikah betul2 td, kalau btul, hebat sempat update entry..hehehetubsor

    ReplyDelete
  3. peh!! sempat lagi post entry..haha. Selamat bernikah untuk kawan pepari :)

    ReplyDelete
  4. HAHA.. entri buat suspen je.. HAHA

    ReplyDelete
  5. ingtkn pari2 yg nk nikah.. haha..

    ReplyDelete