Friday n3 - stress, dateline, kucen, cuti mood yihaaa!!

Salam semua... hari ni aku x leh nak senang lenang kat blog.. kerja banyak sume kejo dateline... harus aku pitam kejap lagi ni kang! :P But work is still work, amanah tu jadi kena buat dengan hati ikhlas lagi terbuka dan gumbira... if you don't like your work just retire betul tak?? he he he ok maleh nak bebel ni aku nak share gambor penderaan nomel bahagian ke dua (bila aku tengok muka kucen ni hilang stresss... bila kucing tengok muka aku... derang stressss) mua ha ha ha.... 






Korang jangan jadi mcm kat bawah ni... "SENGAL" tahap gaban! 
Mua ha ha ha. Happy Holidays All...


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

3 comments:

  1. hahahaha...sebab tu saya berenti design.salah sendri tapi komputer tulah yang kena tengking hari2.jangan stress2 ye.comel je kucing2 tu

    ReplyDelete
  2. Stress pun sempat mengepos entri mehhhh... :)

    ReplyDelete
  3. haha..cumey je kucing minum susu tu..kesian komputer tu kena marah..hish3.

    ReplyDelete