Gambar sedara-mara Cik Pepari :P







Ha! Dia ni sedara "BAU-BAU BACHANG" je, 
lain mak, lain bapak. Entah... len macam aje aku nengok 
he he he ~ muka tak ble blah tul dia ni... kwang! kwang! kwang! kwang!


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

16 comments:

  1. Koding Berkata:
    Satu lagi cik pari2 lupa nak letak...
    yakni Ikan pari...

    ReplyDelete
  2. Adoi! gambaq yang last tu lawak.. tu para2 tu.. HAHA

    ReplyDelete
  3. tergoda dek gambar yang last tu..agagaga...

    ReplyDelete
  4. nak terbang dgn pari2 boleh tak?

    ReplyDelete
  5. seper sengal ni heheeh

    ReplyDelete
  6. koding: tak nak hanyir :P tapi masak asam podeh sodap tuuu hu hu hu

    ReplyDelete
  7. zwan: ha ha ha kelassss! muka tak bleh blah la kata kan :P

    ReplyDelete
  8. Aida: Jangan tergoda betul-betul dah le mua ha ha ha XD

    ReplyDelete
  9. Norgadis Labuan: Boleh jer... kita nak terbang nek AirAsia ke Mas?? he he he MAS la best :P

    ReplyDelete
  10. c'axoera ヅ : haa aa kan sape le yg sengal tu?? keh keh keh...

    ReplyDelete
  11. wooo...gambar last tu bkn gambar ketua kampung pari2 ke?ahaha

    ReplyDelete
  12. Apai: Ko nak berkenalan dgn dia tak Apai akak bagi free of charge keh keh keh XD

    ReplyDelete
  13. yang last tu para-para kot..huhuhu..

    ReplyDelete
  14. semua comel2 kecuali yg last..hehe..

    ReplyDelete
  15. fuuhhhh rasa cam nk makan ikan pari2 pulak lah,,,esok aku nk carik ikan pari2 masak asam kat kdai dpan umah aku lah,,,huhuh tk sabar ne kekekekke

    ReplyDelete