Lipas kudung...

Cak! he he he i'm back!!! Korang dah mamam ke? Dah solah isyak? Kalau dah bagussss... kalau lum sebelum tido kena buat ok.. hari ni schedule aku padat, macam Lipas kudung... dibuatnya, dari pagi sampai la ni baru la aku boleh melurus-luruskan otot-otot, penat sioootttttt! Pagi tadi aku berjaya sampai kat umah kawan aku tepat pada masa.. sekali tu parking takde daaaa! Nak dekat 1/2 jam aku pusing-pusing cari parking.. korang pun tau kan parking kat Uptown DU camner kan??? Last-last aku belasah jer parking kat rumah Juon (rumah kosong le maknanya he he he)... bersemangat aku dress up, siap make up macam badut he he he... rasa muka aku masa tu tebal 10 inci :P. Sampai2 jer memang langkah kanan, orang dah start makan dah... jadi gambo nikah ke mana... aku pun terus ke laut.. ha ha ha x kisah la kan, janji aku dapat jumpa kawan aku tu (lama gak aku x jumpa dia lebih dari 5-6 tahun jugak la)... ok la ni aku nak share gambo2 yg aku snap masa majlis pagi tadi... 

Ini la kawan bek aku... 

Hantaran dari pihak lelaki...


Kemah tempat syoruuuu la...


Gift aku untuk dia.. apa dalam dia?? Biorle rahasie.. he he he


Baru nikah dah terpaksa berpisah... che abe dio kena antor family balik ke Sabah...


Ini perantin & kakaknya... yg baju ijau tu mesti korang kenal sapa kan?? :P


  Yang ini kakak ipau perantin & sebelah tu sepupu perantin (tudung pink single and availabel) : )


Ha ni gambau aku dia dan lagi sorang bff masa moda-moda dolu.. on d w to LANGKAWI.. :p


Tu jer la.. sikit-sikit jer la aku post kan... nak letak semua sampai suk pagila gamaknya aku kena mengadap  laptop neh.. hu hu hu...

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

5 comments:

  1. suka nya dia...

    ReplyDelete
  2. wa..bestla jumpa kwn lama ek..hihi

    ReplyDelete
  3. tahniah pada yg mereka... huhuhu

    ReplyDelete
  4. waahh.. seronoknye die~
    btw, jemput dtg sini
    http://sweetybeautyblogshop.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
  5. congrats to perantin...mmg seronok bila jpe member2 balik bile dah lama x jpe..rasa x ckp masa..

    ReplyDelete