Ongbak Windue kat LEXIS P.Dickson

Hari ni aku nak share n3 aku gi cuti kat P.D. Best woo.. sempat lagi posing mcm poster pelem Ombak Rindu, tapi ni Ongbak Windue he he he... Kiterang tingal di Lexis. Dia ada dua type satu Grand Lexis (yg ni lagi mahal la semalam) yang chalet aku duduk ni weekend RM400, klw hari biasa RM320.. (boleh check kat website http://www.lexisportdickson.com/index.php) Aku rasa memang sesuai utk korang yang nak gi honeymoon you.. anyway  tempat dia memang cantik sangat2. Aktiviti pun ok la ada karaoke, bicycle ride, gym and byk lagi.. jom kita tengok gambar2 sekliling and dalam chalet.... tapi makan kiterang makan kat luar (lebih murah and sedap) : ) breakfast RM45 perhead... tapi dgn RM45 tu korang gi kat kedai mamak makan roti canai dah boleh cover utk 15 org punya breakfast : ) (have to admit makanan jer yg tak berapa nak sedap ~ service dia ok)  




                                 























Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

5 comments:

  1. wah yang pic last tu x menahan yer..motif sgt nk masuk dlm belog..haha..bestnye dpt gi bercuti cmni sekali sekala kan..mesti syiok

    ReplyDelete
  2. wowww.... menarik tertarik....
    mewah tul hotel nih....
    banyak tul makanan (gambar before last)... baik untuk perut.....yummy yummy...

    ReplyDelete
  3. Aku suka nengok gambar2 nih. Nnt cuti boleh pergi le

    ReplyDelete
  4. tetibe cam rasa nak pegi sini jek nanti...hehehe

    ReplyDelete