Terbang Ke Bagan Lalang Untuk Menikmati Seafood

Assalamualikum semua... Rabu dah berlalu, esok Khamis datang menggamit... yihaaaaa! Sebab apa aku seronok?? Ye la pas tu Jumaat... lepas tu apa lagi weekend mai lagi la... amboi.. sebut jer "WEEKEND" semua dah berkira-kira nak berhujung minggu kat mana kan?? Jangan tipu aaa.. aku tau le.. sebab aku pung cam korang gak.. mua ha ha ha. Ok le.. kali ni aku nak bagi cadangan kat sapa-sapa yang nak berhujung minggu kat tepi laut menikmati Seafood fresh, sambil di tiup angin sepoi-sepoi bahasa...fuhhhh! Berpeluh-peluh masa makan nanti... ha ha ha kalau tak cayo korang gi le ke Bagan Lalang. Pernah dengar Bagan Lalang?? Lokasi dia berdekatan dengan Sepang. Tapi kalau nak meriah lagi kan, korang kenalah bermalam kat situ, baru meriah, sebab mostly kedai2 seafood kat sana hanya akan mula beroperasi dari jam 6.00 petang. And for your information aku sekeluarga bermalam kat situ (sewa satu rumah yang berkonsepkan home stay).... semalam RM200 (itu harga tahun 2009) sekarang ni mungkin dah up lagi kot... niway pls call untuk reservation. Hokey let me show you round-round, looking-looking the food roundabout hu hu hu..























Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

7 comments:

  1. adess...baru je makan seafood..dh lapaq balik dh ni...huhu

    ReplyDelete
  2. apai ko baru makan seafood ke "siput" keh keh keh

    ReplyDelete
  3. ini kg bonde.....

    makan seafood mmg layan.... kesihatan jgn diabaikan...

    selamat beramal....:)

    ReplyDelete
  4. dh lama x gi bagan lalang, wktu tu gold coast blom siap, huh...

    ReplyDelete
  5. peh sis suka gila seafood =)

    lapar lah pulak ish

    ReplyDelete
  6. sdapnya seefoad...:)

    ReplyDelete
  7. suke pegi bagan lalang utk cari ketenangan...

    ReplyDelete