WHERE TO EAT? @ SENJYU SUSHI

Assalamualaikum w.t.b. Yezzaaa! Korang nampak tajuk n3 aku kat atas? Memang betul, kali ni aku nak ajak korang ronda-ronda cari tempat-tempat makan yang aku dah pernah pergi. So macam biasala kan, tak de gambar tak sah, jadi untuk memberi gambaran yang lebih jelas aku sertakan sekali gambar-gambar makanan yang di order. Jom kita makan sushi. WHERE TO EAT? @Senjyu Sushi di Curve Mutiara Damansara



Soft Shell Crab


Mango Maki 


Lobster Salad


 TRIO OYSTER (fresh live oyster sashimi, grilled oyster with cod fish roe 
& simered oyster in brooth)


 Foie Gras & Oyster Mentai Maki


 Fresh salamon


 Soft Shell Crab Mentai Maki


 Fresh oyster sashimi


 Garlic Fried Rice


 This is dragon.. mm.. dragon ball ha ha ha (sorry ye tak ingat apa namanya)


Matcha Ice-cream (Green tea ice-cream with red bean paste)


Dango with Sesame Paste - Green tea mocha with black sesame dip


Lepas makan macam biasa la "group foto" : )


Ingat JJCM jer dapat cendrahati?? Aku pun bagi jugak keh keh keh...


Sushi lovers for more info click here:

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

7 comments:

  1. sejak balik dari jepun,tak pernah lagi makan sushi yang best.pernah makan yang jusco je.tupon sekadar melepas rindu sushi jepun.wuuuu

    ReplyDelete
  2. dh lama x mamam sushi, huh...

    ReplyDelete
  3. haishhh sedap nyer.. tp x minat sushi sgt lah

    ReplyDelete
  4. Banyaknya makanan pelbagai pilihan.....bestnya

    ReplyDelete
  5. nampak best, cuma sushi ni saya limited sikit apa yang boleh makan.. :-D

    ReplyDelete
  6. pengalaman xbrape nak baik makan sushi...eww..xselera den.

    sis, ko mkn oyster cengitu? rase camne weih..never try it..tgk cam carre gak..haha

    ReplyDelete