Budak Qila Suko Blog Aku! Malu Den He He He

Assalamualaikum w.t.b... aku "terenjat" sekejap bila terbaca di satu blog yang aku baru join (jadik follower yg ke 600 dea) Perghhhh! Dapat penghargaan ko, kat blog dia.. dah la blog dia cantik daripada blog aku he he he... AKU NAK UCAPKAN TIMA KASIH kat ADIK QILA... I LAB U, THANK U, ARIGATO, NANDREE (tu jer le thank you dalam bahasa lain yang aku tau)... jadi sebagai balasan review dia pada aku, aku balas balik buat review utk blog dea... (what goes around comes around ~ tapi ini menda baik hokeh) keep it up. ADA SAPA-SAPA LAGI YG TERINGIN NAK DAPEK REVIEW KAT BLOG AKU NI... RAJIN-RAJIN LA KO LAWAT BLOG AKU NI OK... BYE BYE... TAKING CARE... 


 THANK YOU SI BUDAK CUTE!

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

7 comments:

  1. sukalah tu dapat pernghargaan.hehehe..untung la

    ReplyDelete
  2. aReLaN mana ko tau?? Ha ha ha... ko nak ke aku buat untuk ko cenggitu gak... keh keh keh..

    ReplyDelete
  3. hahahaha...malu la plak kalau diri ini dan my blog kena review.adoiyaii

    ReplyDelete
  4. thnk u akak pari2..hehe i lab u too lah

    ReplyDelete
  5. *thumbs up* sangat setuju ngan ape yg Qila review tu....gelak guling2 baca entri2 pepari putih yg ohsem

    ReplyDelete
  6. wahh! untunglah :D

    ReplyDelete
  7. mesti akak pari2 tengah kembang kempis kan time baca entry 600th tu? haha.. tapi memang best ape blog akak nie.. kalau sesiapa yang tak boleh gelak sila2 la rajin datang blog akak gerenti gelak punya. haha.. nak pi terjah budak comey tu jugak la :P

    ReplyDelete