Bangganya Aku... Sebab Apa??

Assalamualaikum w.t.b, aku mendoakan kesejahteraan kepada semua blogger-blogger yang ada diseantaro dunia ni. Tak kiralah sama ada korang tu follower aku ke, atau aku yang follow korang ke. Malam ni aku ada lagi entri yang aku nak share dengan korang semua. Aku ni sebenarnya kan teringin la jugak, nak post entri-entri yang sopan santun macam blogger-blogger wanita yang lain, teringin jugak nak tulis ayat-ayat cinta macam blog-blog cinta yang lain... teringin jugak nak tulis entri-entri yang looks intelligent and highclass. BUT I WILL DEFINITELY END UP WITH semua jari-jari aku ni tak leh nak lemah lembut bila menaip, tetap jugak dia nak gi ke arah-arah "marang kerapu keponten, parang skeper" thee he he he... adooaaai agaknya aku ni memang telah dilahrirkan untuk menjadi "tukang lawak" kot (sukati aku leeeee ha ha ha) bagi aku apa yang aku tulis ni ikhlas datang dari hati (sebabnya aku ni memang jenis tak makan, lemah lembut)... Tapi aku bangga jugak la.. sebab walau cenggitu style aku menulis, ramai gak la yang sudi melekap kat blog paripariputih yang sungguh sengal nik kannnn... sebut pasal bangga, aku pun rasa pelik bin ajaib, kenapa la ramai sangat rakyat Malaysia ni yang nak bermastautin atau nak migrate ke negara-negara jiran macam Singapura, Australia, London dan len-len... Walhal derang tak tau ke? Orang luar sana tu dok berbut-rebut nak mendapakan kerakyataan kat Malaysia ni sampai sanggup tinggalkan pekerjaan, kepopularitian, kaum keluarga dan negara tercinta... sebab apa? Sebab derang ni bangga nak jadik rakyak Malaysia... tak caya??? Tak caya korang tengok jer la bukti-bukti kat bawah ni... he he he

Aik!!?? Si Spoong Bob pun nak jadi orang Malaysia jugak?? 
He he he sian si Patrick kena kawan dgn En. Squidward


Wow! Macaaaaaa! Padyyyaapaaaaa! Meranam Premchopra! Hu hu hu


Ah dia ni dari dulu lagi... dah apply kerakyataan, tapi baru ni lulus sebab selalu sangat merosakkan harta menda kerajaan masa kat Jepun, tu yang Malaysia was-was nak loloskan application dia ni... ha ha ha


Ha ni aku tau la dia ni... dia kata walau pun dalam salah satu siri dia, ada dia kutuk keta PROTON, tapi dia bangga sebab dia kata keta PROTON sekrang dah up to date (Ko pandai ke buat kete MR Bean oooi? Kitarang ada ko ada? Ha ha ha)


Ceeeewaah... Abang kat bawah ni aku rasa bukan le celebriti, tapi yang buat aku menarik kat IC dia ni sebab siap pakai spek itam tu.. ha ha ha Cilau ke bang???


Yang kat bawah ni bukan IC Malaysia ye... yang ini IC pelsu...Abang TOP lagi Meletop Aaron Ajis, ni ada le orang dengki ni... alo lo lo cian Aaron (ko sabau jer la bebanyak ye, suk-suk dah dapat kerakyataan, jan la pulak nak balik ke negeri Singapur tu ye) 


AKHIR KATA SAYANGILAN IC ANDA SEBELUM IA MENJADI MASCOT KAT BLOG AKU NI HE HE HE

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

3 comments:

  1. bangga jd rakyat Malaysia

    ReplyDelete
  2. pandai nor he he.senyum sendiri pagi2 ni

    ReplyDelete