Cable Car Statik..

Pernah merasa naik cable car? Tak kira la dimana-mana dunia ni pun korang pernah naik. Sebut jer pasal Cable car mesti ada yang pucat muka kan? Haaa.. memang der.. kalau korang jenis yang gayat... kalau dah duduk dalam cable car, memang tak reti nak buat apa dah, nak terberak pun ada rasa, nak termuntah pun ada jugak, apa lagi yang tak ada semua lengkap la.. Kalau tak caya gi le kome naik cable car  kat "Gunung Mat Cincang"  di Langkawi tu. Kalau tak merangkak ko dalam cable car tu... tak tau la aku...

Dah jom kita tegok macam mana agaknya rupa  "Cable Car Statik" pertama kat dunia ni kan??? Dia bergoyang-goyang jer, tapi tak berjalan he he he. Macam mana rupe mendanya?? Nuuu kat bawah ni.... kalau korang naik yang ni, compem, muka korang jadi cute he he he... jangan marah! Kalau nak naik ramai-ramai cable car ni, kena guna cabel car size XXXL ya!!! 

Bye bye :)


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

5 comments:

  1. penah naik! best..
    haha..kabel car gitu pon boleh..hehe

    ReplyDelete
  2. aku belum pernah naik cable car

    ReplyDelete
  3. nak gak join kucen-kucen tu naik cable car kaler putih..ha..ha

    ReplyDelete
  4. heheh..comel2 kucing nie kan?..

    ReplyDelete