Dinner Together-Gether With Beloved

As salam all, how's your day today? Hari aku agak membosankan coz, tak de traffic jam, tak de orang berebut-rebut nak potong Q kat jalan-jalan raya.. ha ha ha quite hectic.. tho... sebab cuaca panas. And tadi kat office cuma aku dan si Mark jer yang tercanggok kat opis, yang len tadak.

Sampai rumah pun agak lewat kul 7.00, selalu kul 6.50 dah tercegat depan gate umah mak aku. Dan memandangkan cuaca agak panas, kebetulan both my son and hubby ada kat rumah, after maghrib tadi... we decided to have dinner kat kedai jer. Oleh sebab aku keletihan, so aku suggest makan kat depan area apartment kami tu jer.

And end up, we had dinner in a Yemeni Restaurant. Jom kita tengok-tengok apa menu yang disediakan...

The Menu (sempoi giler)


This is Chicken Madghout


Lamb Mandy + Rice


Mix Appetizer


 This is mine ~ Chicken Mandy


My Mango Juice ~ Marvelous


Lemon + Mint Juice


Mirza is having Chicken Madghout


Hubby Having His Lamb Mandy


Jemput Makan Semua hu hu hu



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

4 comments:

  1. Huwaaaaa... sungguh menyelerakan hidangan nya.. mesti sedap nye kan.... arghhhh... nak sikit....

    ReplyDelete
  2. KorN: Asal lak ko nak nagisss??? ha ha ha so for ok la... sodap jugak le... ko nak ek?? ko nak kaki ayam tu ke pinggan dia?? keh keh keh

    ReplyDelete
  3. cis..l meleleh air liur di buatnya.

    ReplyDelete
  4. Nong Andy: Cis nah amek aku bagi tuala ni kesat air liur tu he he he

    ReplyDelete