Follower Pari Pari Putih Mencecah Angka 700!!

Assalamualaikum, selamat memulakan hari baru, minggu baru & bulan baru. Amacam semua ok tak? Harap2 ok la kan, dah dua hari cuti so hari ni kena mula kerja dengan semangat waja... chaeee.. chaeee.. sama la dengan aku.  Hari ni semagat berkobar-kobar post entri sebab FOLLOWER aku dah cecah angka 700! Yihaaaa! Semoga lepas ni akan terus up.. up... and away lagi la ye... kepada mereka-mereka yang dah banyak follow aku, baca entri aku, komen post-post aku, thanks a lot, you make my day... l Lab U All So Much... hu hu hu ok, hari ni entri tak boleh panjang-panjang sebab nak kerja. Ok bye tata titi tutu... Jom tengok sapa yang kena jadi follower ke 700 blog Paripariputih :)

Kiko Berdendang

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 comments:

  1. congrats.moga semakin bertambah2 pasni ye.hehehe

    ReplyDelete
  2. teman dah jadi follower ke 702

    ReplyDelete
  3. Tahniah.Sis follow sini ye.

    ReplyDelete
  4. Tahniah dear bukan senang tu nak capai 700 :) semoga makin maju lagi.. entry dear pun best2 kelakar. hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah.. kita pon ambil masa setahun baru dpt follower 700. hehe .

    ReplyDelete
  6. congratz....saya baru jumpa.. best baca entr2 kat sini..

    ReplyDelete
  7. bestnya bila ramai yg follow...cemburu pun ada...hehehe....jom ramaikan kawan di ckpunyacerita.blogspot.com...(",)

    ReplyDelete