Jenis-Jenis Muka Mengundang...

Petang uolss... (orang malas jer yg guna perkataan uolss neh).. hari ni aku nak mengulas tentang jenis-jenis "MUKA MENGUNDANG" yang membawa maksud kepada (NAK KENA PENAMPAU JEPUN DIA NI...) Aku tengok gambar-gambar ni pun aku dah gelak sorang-sorang macam tak betul dah... ah.. malas citer ah.. korang tengok sendiri la yek!!

Cuba korang tengok baris kat depan tu... boleh tu ACI ni... buat muka derk je ko, 
lagi hangin sempat tu main game judi kat tempat kerja.... ish ish ish


Ini lagi tak ble blahhh ha ha ha  bagi FREE korang nak tak? Mua ha ha ha


Muka Mengundang jatuh pada Lady Gaga kat bawah tu ... ha ha ha


Lor! Anak sapa la ni? Kecik-kecik ko dah ajo jadi ALONG! 


Ni pesen apa pun aku tak faham... ha ha ha nak kata tak perasaan... 
tak jugak... korang pikir la sendiri ek.. 


Yang tengah-tengah tu memang dah lama nak kena
Muka Mengundang dengan aku tu.. ha ha ha...


Baek korang tunjukkan kat si Dol berdua ni... 
tak tau dah nak ajor lagu mana lagi keh keh keh 


Ha.. Justin... Bib..biebb..???? Mua ha ha ha


Amek ko... tengah laut dia boleh bertenggek kat tipon tu... ha ha ha canggih3x


Salah seorang mangsa "MUKA MENGUNDANG" panggggg!!! Monyet: "Ko hengat tak penat ke? Hari-hari ko suruh aku nyanyi lagu Justin Bieber, lagu Babeh tu, sambil berjoget?" Hu hu hu


AMARAN: SILA JANGAN BUAT MUKA MENGUNDANG SEMASA MEMBACA ENTRI INI... HE HE HE

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

9 comments:

  1. oh... aku dah buat dah muka mengundang.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. Hello!
    Want to know your blog? Have more contact?
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world!
    If you are open in the field of communication, it is you open new horizons that you know every day!
    There are other countries, people who share the same passions as you.
    I invite you to visit Blogspot Directory
    This blog is not personal! It is for everyone!
    Us to share the different passions, fashion, paintings, crafts, cooking, sewing, photos, poetry, and so be able to find in countries other people with similar passions.
    I think this community is also of interest to you and your friends.
    Come on site, enter your blog url and the url please your friends
    Have a great day with the hope that you come join us.
    Regards
    Chris
    To find out, click on the link below:
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hhaha.. serious kelako

    ReplyDelete
  4. kah3.. ape da yang dua orang tu guna laptop terbalik.. tapi suspek betul pakai public dekat sampan tu ha.. kabel mana le dia guna ntah. hahaha..

    ReplyDelete
  5. Hello from France
    I am very happy to welcome you!
    Your blog is accepted in the Malaysia section in a minute!
    On the right side with the books of green! You will find the country with the names of blogs by Country
    The creation of this new blog "directory", allow a rapprochement between different countries, knowledge of different cultures and share traditions.et us different passions, fashion, paintings, crafts, cooking, photography, poetry and so be able to find in different countries in other people with similar passions.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
    The more people and more opportunities that will, yes, I confess, I need people to know this blog!
    You are in some way the Ambassador of this blog and your Country.
    This is not a personal blog, I create for all to enjoy
    It is you also have to make known after your contacts and friends in your blog domain, the success of this blog, depends all Participants.
    So during your next comments with your friends ask them to come in the 'Directory' by joining in joining in our comments:
    *** I am in the directory come join me! http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/ ***
    Your blog is in the list Malaysia and I hope this list will grow very quickly
    Regards
    Chris
    We ask that you follow our blog and place a badge of your choice has to know the "directory" to your friends to put on your blog
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/24/1203240217091250289621842.png
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/26/1203260602581250289633006.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif

    If you wish to know the blog of your friends, send me their urls

    ReplyDelete
  6. keke...camtu yo muke mengundang..haha..lebih kurang ngan muka lapar penampar la ye..hehe..

    *aku bace entry ni sambil buat muke maling kundang...haha

    *rase nak kakikan terus muke yg tgh2 aweks2 cantek tu..haha

    ReplyDelete
  7. Muka mengundang main game tu aku marah sangat tu!!

    ReplyDelete
  8. Aku Minat Lagu...
    Gerimis Mengundang ~ Zamani SLAM...

    ReplyDelete
  9. hahahahahahahahha. macam-macam pesen lah manusia ni :D

    ReplyDelete