Jenis-Jenis Muka Selamba Derkk!!!

Baca tajuk pun dah sakit hati... bukan setakat hati saja yang sakit, tekak, telinga suma sekali sakit. Mata aku ni sebenarnya berat sangat-sangat nak celik (tulisan kat laptop ni pun aku nampak dah berlapis-lapis), macam ada batu bergayut kat dua-dua belah mata aku boleh?? (padan muka sapa suruh aku tidur kul 2.30 pagi semalam??) he he he. Dah la pagi-pagi aku dah buat dosa berbakul-bakul.... Let me story you now. Dari Penchala Link aku masuk menyusur ke LDP dan mcm biasa aku akan ikut shortcut utk ke OU. So bila sampai simpang tu, it was obviously my way bila lampu hijau... aku jalan la, tiba2 ada satu keta ni.. suka suki nenek dia jer, pintas aku dengan muka selamba derk! Aku hon la Tin Tin (ceh siap ada sound effect tu ha ha ha), lepas tu dah la muka macam jalan kena lenyek lori hantu, korang tau apa dia buat? kalau dah Che Ye.. tu faham2 jer la memang kurang ajaqqqq... dia bagi aku 1 jari... Aku nampak jer dia buat cam tu, aku balas balik bagi satu jari (boleh??? dengan kereta kiri kanan aku, tak peduli dah dia buat sekali aku bagi dia 3-4 kali (ha ha ha mesti orang sekeliling tu geleng kepala tengok seorang makcik bertudung yang brutal dgn 1 jari cenggitu...habissss....) Eh citer  tak habis lagi ni... hati aku sakit... aku kejar keta dia dari belakang.... bila dia nak buat U turn masuk ke kepong, aku saja je rapatkan keta aku kat keta dia (masa ni la aku sempat tengok muka dia yg Selamba Derkk tu pucat, tau pun... aku saja jer.. Apa hilang akal nak cecah badan keta aku dengan tatoo?? (hello aku tak kan suka-suka ati hon orang klw itu jalan dia ok)... takut dia.., lepas tu bila aku nak ke depan sikit, aku bagi lagi 1 jari... kat pompan tu dengan muka selamba drekkkk jugak!! (Selamba jer la, nak buat camner kan, dah terlajak....) dan aku rasa tekanan darah aku ni naik balik... adussss.... 



AKU JANJI TAK NAK BUAT MUKA SELAMBA DERKKK 
SAMBIL BAGI SATU JARI MACAM BABY KAT ATAS NI :p

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

7 comments:

  1. perghhh..memang panas & angin betul tu.

    ReplyDelete
  2. rileks saba pasni bagi dua jari v(^^) peace yo

    ReplyDelete
  3. hehehehe tepi2...nak try buat muka selamber derk gak hahaha

    ReplyDelete
  4. cara terbaik, potong dia. buat lampu plap plap. buka cermin sisi pandang dia buat muka menganjing, middle finger korek idung ^^

    ReplyDelete
  5. hahaha! perempuan rupenye kete tu..int laki td

    ReplyDelete
  6. selamber derk yer... ahaha

    ReplyDelete
  7. selambar sudah..bukan die knl pown..
    (http://mistiksakura.blogspot.com)

    ReplyDelete