Jiwa K.A.....C.A.WUUU

Assalamualaikum, beautiful bloggers, hendsome bloggers, intelligent bloggers, cute bloggers, intan payung, gunung kinabalu... keh keh keh... amboi... kalau aku tak puji haram korang nak bagi komen kat belog sengal aku ni ek??? Kan dah terkeluo semua ayat-ayat KIPAS aku :P. Korang ok tak hari ni? Ada ke sesiapa yang rasa tertekan, tension, depress, demotivated, feeling down, feeling blue?? Ha sume dah aku list out...ado laie tak yang tertinggal? Kalau korang nak tau semua2 yg aku sebut tu termasuklah dalam spesis JIWA KACAU... Bila Jiwa dah kacau, hati jadi tak tenteram, fikiran jadi caca merba... (OPOCOT!!! GEDEGANG! SEKALI... terhenti sekejap jari jemari ku ini menaip, disebabkan ampai pakaian ku ditiup angin sepoi-sepoi bahasa lalu rebah ke atas rumah anak2 angkat ku yg kat luar tu :P nasib tak de apa2. Maklum cuaca hari ni kan alhamdulillah begitu indah, jadi ini la masa nak jemur kain-kain) ok jom sambung, fuh! Kacau kejap jiwa aku keh keh keh... ok la kalau buleh hari ni aku nak korang sume jan tension2, jan marah2, jan sedih2, jan merajuk2... kalau tak kan.. korang tau macam mana rupa korang kalau JIWA KACAU??? he he he bak kata pepatah macam 'MUKA MENGUNDANG' penampar jepun. Ha ha ha jom kita tengok apakah situasi, keadaan kucar-kacir yang di lakukan oleh orang-orang yang KACAU JIWA NYA ni... hey kacau...kacau...























HARAP-HARAP SELEPAS MENENGOK GAMBAR-GAMBAR NI, JANGANLAH KORANG PULAK YANG JIWA KACAU TEE HE HE HE :p


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

17 comments:

  1. uik ! ..haha ..apa sebenarnya dalam fikiran dorang ni semua ? haish ! pelik jadah mamat2 ni

    ReplyDelete
  2. Manusia-manusia pelik dengan tabiat pelik mereka...

    ReplyDelete
  3. bleh mintak no fon awek pakai baju rimau bintang tu x? ahahahaah

    ReplyDelete
  4. Salam kak,hahahahahahh, lana suka yg hantaran helmet tu,hahaha

    Nak buat camtu nanti,kompem pengsan keluarga bakal mentua,hahaha

    ReplyDelete
  5. hahaha.. adui hilang dah jiwa kacau bila tengok gambar2 nie ha. Lawak betul..

    ReplyDelete
  6. Nice...

    Tenang paler otak aku baca post ni..

    BlogLeaderTalk

    ReplyDelete
  7. haha...cuci keta tym hujan??

    ReplyDelete
  8. lawa2..siapa edit pic 2

    ReplyDelete
  9. Semuanya tu sdg menikmati ketenangan cara masing2. Biarkanlah asal mereka bahagia.

    ReplyDelete
  10. Semuanya tu sdg menikmati ketenangan cara masing2. Biarkanlah asal mereka bahagia.

    ReplyDelete
  11. sgt funny pics di atas...:)keep blogging!

    ReplyDelete
  12. hahaaha
    mmg kacau :)

    ReplyDelete
  13. haha. jiwa kacau kaw kaw ni.

    ReplyDelete
  14. memang jiwa kacau ye

    ReplyDelete
  15. mmg jiwa kaco...setiap gambar...ada lucu yg tersendiri....kalo tgh tension mesti hilang tgk gambar2 tu..hehehe..(",)

    ReplyDelete
  16. kahkahkah siyes takleh blah gambar

    ReplyDelete
  17. haha . masalah masalah ! :P

    ReplyDelete