Kau Memang Deboom!!

Ha ha ha sedap tajuk n3 aku yang ini, macam tajuk lagu... okeh Deboom! Hari ni mari kita belajar "keras tangan" yang aku terjumpa di ada beberapa laman web yang menarik perhatian aku untuk meng"share"kan ia dengan korang sume.

Ni kira tak penah dibuek di orang kot, he he he bila aku tengok pelik pun adeh, tapi uniqe pun ada... apa kebendanya tu?? Jom la kita tegok... apa yang Debomm tu...

Aku rasa "keras tangan" ni sesuai diberi tajuk "Telur-Telur Cinta". Apa kate... suk2 kalau korang nak nek pelamin, bagi telur cenggini kat tetamu... sure Deboom he he he (tak pun deboom bau tembelang sebab sume pakat2 belasah telur rebus neh) :P


Hah! Ni orang yang mencipta ni... sama ada dia terlalu creative... ataupun dia malas he he he. Senang jer kerja dia, ko cucuk-cucuk lidi spaghetti tu kat sausage tu... pas tu rebus.. bila dah masak itu le rupenye... (ha ha ha tak selero den nengok) :P





Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

17 comments:

  1. la ingatkan sape la owner si pari2 putih ni..nampak spageti ni baru terperasan rose jingga di fb n pari2 putih di blogspot org yg same...tak tak owner blog 'seindah biasa' ni siapa?

    ReplyDelete
  2. dah mcm spagetti tue.. hahahaha...

    ReplyDelete
  3. bagus kreatif...i likes...nak makan baru lah selera...sebb lain dari yang lain...

    wassalam...

    pls : kalu free komen saya lah k....

    ReplyDelete
  4. QasehSuci: erkkk! aku keliru keh keh keh sebab aku memang tak de kena mengena dgn "rose jingga" atau "seindah biasa" ~ mungkin gambau spaghetti tu jer kot yg serupa... he he he anyway thanks for your comment take care ya..

    ReplyDelete
  5. zize: teeeeeeeeeeeeetttt sila habiskan ayat anda.... keh keh keh

    ReplyDelete
  6. mselim3: ha ha ha yg telur tu hokeh la.. yang spaghetti tu urmmm pikir 10 kali dulu kot tee he he he insyallah aku terbang ke blog ko jap lagi...

    ReplyDelete
  7. paling kreatif telor tuh lah...kat skoll dulu maen baling-baling je...tapi,bukan telor rebus ler!!!hehehe...kreatif...baru first time tengok...hehehe...

    ReplyDelete
  8. P#eoniX: sesuai di buat hadiah untuk gf ko... kalau dia majuk ... tengok ni mesti dia cair... tak pun dia lepau balik ke ko... sambil berkata : APA KELAS BAGI TELOR!! HA HA HA JUST JOKING BRO NO HEARTS FEELING YA... :p

    ReplyDelete
  9. hakhakhak...kalau haku bagik telor ade luve mesti dye cakap haku sweet!!!hakhakhak...berbirat gaklah kalau kene baling telor rebus...huhuhh!!!!

    ReplyDelete
  10. P#eoniX: apa susah bila kena baling ko kupas kulit telur tu pas tu ko telan.. kenyang gak keh keh keh

    ReplyDelete
  11. wah.. gitu ke buat telur bentuk hati.. kreatif. cantik molek. nak buat satu untuk hubby hehehe(mood gatal :P)

    memula aku tgk sausage tu kena cucuk lidi. rupanya kena cucuk spageti ahaha..

    ReplyDelete
  12. Nong: Yup should buat tiap2 hari untuk dia he he he bukan susah pun kan.. (gatal dgn suami sendiri nda apa bah) hu hu hu

    ReplyDelete
  13. hahahaha...memang kreatif.tapi rasa dia tak tau la camne kan

    ReplyDelete
  14. aReLan: yang telur tu rasa telur.. yg spegsage tu rasa spaghetti and sausage keh keh keh

    ReplyDelete
  15. hahaha...malu3 betol la check balik qasehsuci memang dah misunderstood. betol kate si pari2 putih...rose jingga ngan seindah biasa memang xder kena mengena ngan si apri2 putih...lawak3

    ReplyDelete
  16. QasehSuci: tak pe la... takyah malu2, mana ada orang yg tak buat silap...no worries

    ReplyDelete