Latest Addition

As salam and selamat petang Ahad. Hu hu hu korang tak ke mana-mana ke petang-petang Ahad camni? Aku mula-mula maleh gak nak kuar, ingat nak santai-santai jer kat umah, tapi tiba-tiba "kebosanan" melanda...

Aku pun siap-siap ala kadar, capai kunci kereta vrooommmm... terus gi jalan-jalan carik pasal keh keh keh. Dalam jalan-jalan tu, banyak jugak la aku dapat ilham. Aku sebenarnya suka perhati karenah-karenah manusia, yang macam-macam tiap kali aku jalan-jalan. Kadang-kadang bukannya aku beli apa pun, tapi entahlah... aku ni memang sangat suka memerhati keadaan di sekliling aku.

Walaupun hakikatnya aku tak suka pada "bising" tapi kadang-kadang tu, aku rasa perlu untuk aku mencari dan pergi ke tempat-tempat cenggini. So jalan punya jalan, sekali derr aku sudah "fall in love"... hu hu hu "cinta pandang pertama" yang aku tak leh nak tolak lagi... fuhhh.. and i think it is time for me to say good buy to my previous love ~ he he he....

Lek aaa... jan suka-suki buat sepkulasi pada apa yang aku nyatakan kat atas tu... ha ha ha (mesti la korang ingat hape la kan?? kan??) Lek aa derr, sebenarnya tadi masa aku jalan-jalan kat JJ Wangsa Maju, sekali tu aku dah jatuh hati la... kat satu kasut latest addition from Hush Puppies (Hush Pupis he he he). Mula-mula rembat kasut jer... kali tu nampak lak handbagnya yang menyentap jantung haku ni.. apa lagi rembat jugak le...Aku ni memang suka sangat warna-warna terang especially RED hu hu hu... (color favorite aku neh...)

Masa membayor tu aku pejam mata jer la... nak wat camner, dah berkenan ^_^... lain kali aku x moh dah lalu kat situ la ha ha ha (padahal dalam keta aku tu ada 2 pasang lagi kasut HP yg terporok, maybe aku x brapa kenan sebab warna hitam kot :P) Tapi aku masih akan simpan sandle HP aku yg dah lusuh tu (tapak dia dah terjelir macam molot buaya boleh?? ha ha ha). Tu la sebabnya aku kena gak beli.. beli la cik paripari oi.. asalkan ko bahagia... keh keh keh...

Yezzaaaa ini lah my latest "cinta hati"...


Niat hati tu nak beli yang ada "hills" tapi tak leh aaa... 
kena la pilih yg elok utk kesihatan


Cherry RED... 


Handbag ni pun tak tau la berapa lama bertahan, aku punya handbag selalunya berat 
"macam batu", sebab segala benda aku akan sumbat dalam tu nanti ha ha ha...


Dah alang-alang tu, terus jer aku apply "membership" 
bayar jer RM12 / year and dapat voucher RM100


Tapi on top of that, aku kena purchase HP items worth RM250 and above baru boleh 
guna voucher RM50 ni... hummm bijak-bijak...(derang ni kan?) tengok le december nanti.. hu hu hu


MORAL OF THE STORY: KALAU ADA YG BARU YG LAMA DIBUANG 
JANGAN (SEBAB SELALUNYA YANG PERTAMA TU LA YG TERBAIK HU HU HU)

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

4 comments:

  1. Selamt bergaya dengan kasut dan handbag baru...!!! heheheheh
    Support me by daily vote me for blogger of the year

    ReplyDelete
  2. amboi...syok betul dia shopping.pompuan ngan benda2 camni memang tak dapat dipisahkan.huhu

    ReplyDelete
  3. Hanif: Ahaks... bergaya kebendanye... biasa jer tu... dah time kena beli baru... =) insyallah bro good luck tau

    ReplyDelete
  4. aReLaN: ha ha ha ko ni cam tau2 jerk kan.. tak la... aku beli sebab memang perlu ko... klw tak perlu sgt aku x kan beli.. bek aku beli menda lain... tapi kerna terpaksa dan sengaja dipaksa keh keh keh

    ReplyDelete