Mana Sempat Jer Ni...

Assalamualaikum, selamat malam camner hari korang tadi? Hari aku.? Hurmmm ada la sikit-sikit busy la jugak, tu yang tak sempat nak post entri tadi... "Sempat" inilah topik entri aku untuk hari ni... Aku rasa korang semua dah tahu apa makna sempat, tapi sempat ni ada banyak maknanya, ada sempat bermaksud untuk kiraan waktu, ada juga sempat untuk tunjukkan maksud sikap terburu-buru contoh ayat "Tak sempat-sempat" atau tak menyempat-nyempat... Tapi "Sempat" aku hari ni bermaksud asal boleh atau mana sempat jer... hu hu hu jom tengok aksi-aksi pelakon-pelakon MANA SEMPAT JER NI..

Alo lo lo lo kesian aku nengok budak ni... agaknya dia panggil-panggil mak dia tak datang... (kebetulan pulak Cik Moo lalu depan dia) apa lagi mana sempat jer la dia ngap! Janji hilang dahaga he he he...


Adooohai.. aku sebenarnya kesian bila tengok warga-warag emas ni bekerja jadi pak guard, kesian der  aku rasa uncle ni memang tahap gaban dah tak tahan ngantuk... jadi mana sempat jer dia rembat gambar "Prem Chopra" tu letak kat situ.. jadi dia boleh la tidur keh keh keh bijak bijak


Haaaa! Korang jangan terpedaya tengok kotak-kotak tu santek jer tersusun tu... he he he cuba korang intai kat balik kotak tu apa ado... tu dia sekali tidur duduk kau... ada sapa-sapa kerja kat Fed ex tak ni? Jangan tiru aksi ni ha ha ha


Astaga!!! Kerja sapa ni?? Ha ha ha harus aku tak gosok gigi macam ni bila tengok berus mangkuk jamban ni kat dalam ni... suka-suka hati ko jer Dol Oi!! Campurkan dengan berus-berus lain.. loya tekak aku mua ha ha ha


Yang ni bukan jer setakat mana sempat jer ni.. yang ni aku rasa puas dia berlegar-legar kat pantai tu cari botol kosong nak buat pelampong, ada aku kesah ke?? (ni dia yg cakap bukan aku) janji boleh terapung :P


Ni mamat mana plak yang poyo ni??? Dia main capai jer apa-apa yang ada kat tangan dia tu, janji seluar dia tu boleh kancing... humakaiii... takdo yang laie bosa ke Bro??


Aaaeee OPOCOTT!! he he he tak lopeh la pulak nak melompat kat atas tilam, last-last lending atas kepala tuan dia... ala mucuk! mucuk! budak putih ni... (nasib bek ko kucing belaan, kalau tak alamatnya dah lama melayang keh keh keh)....


Ha yang ini bukan MANA SEMPAT ye... yang ni AMBIK KESEMPATAN NI... he he he (Bang mentang-mentang tengah kepit awek cun, raksaksa lalu depan pun lu buat tak tau ek?? ha ha ha)


JANGANLAH AMBIL KESEMPATAN DI ATAS ENTRI MANA SEMPAT JER...NI (MACAM OTOMEN KAT ATAS NI) SEBAB AKU PUN MAIN BELASAH JER TULIS ENTRI NI, BAK KATA PEPATAH "MANA-MANA SEMPAT JER LA AYAT-AYAT YANG AKU TULIS NI... 

SOMPEK TAK KORANG NAK BACA ENTRI NI??? 
KWANG-KWANG-KWANG!


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

6 comments:

  1. kekeke...aku rase nk try gak pakai sluar gune magga solek..haha

    ReplyDelete
  2. amboi...syoknya otomen tu.hahaha

    ReplyDelete
  3. adeh.. manalah ko kidnap gambar2 ni yer? :)

    ReplyDelete
  4. Gambar 1:
    Inilah yang dikatakan 'Segar dari Ladang'....

    ReplyDelete
  5. lucu lah gambar2 ni.....tersenyum sendiri tengok gambar ni :)

    ReplyDelete
  6. hahah..pandai otromen 2 amek kesempatan..

    ReplyDelete