Oh Abang Superman :)

Sapa tak kenal Superman ni... dari budak kecik sampai le ka pakcik-pakcik and makcik-makcik (macam aku) he he he... Eh aku dulu minat habess kat Superman ni... gambau dia sentiasa ada kat dalam wallet aku keh keh keh (siap amek paper cutting, gambau dia yang berkaler). Maklum la time-time aku dulu mana ada handset nak wall2paper bagai kan...

Aku suka kat hero-hero Superman ni tang mata derang tu... uiiihhhhh... ha ha ha (mendalam sungguh SINAR X dia keh keh keh)... Pas tu siap berangan-angan gi date ngan dia terbang, dari bangunan ke bangunan kelasss..... ada satu hari tu, masa tengah best-best berangan ada munyik kat pintu: Eh! Zaimah! Ko dah baca buku?? Esok nak exam... terkezut den... keh keh sekali mak aku daa...  :P . Nasib tak tergolek bawah katil dua tingkat tu.. Adusss... terus "PELAMIN ANGAN KU MUSNAH" he he he

Pujaan Hatiku Dulu.. Kini.. Dan.. Selamanya... (dalam kenangan :( )


Him too... hu hu hu...


Hu hu hu... can't take my eyes of you....


TEEEETTTTTTTTT!  
Definitely not HIM FAIL ha ha ha



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

12 comments:

  1. yang pakai bj merah tu superman ke suparman? HAHA

    ReplyDelete
  2. Haha. Gambar last tu paling hensemm :)

    ReplyDelete
  3. Yang baju merah tu paling hensem. haha :D

    ReplyDelete
  4. zawan: suparman keh keh keh

    ReplyDelete
  5. Ardini: ha ha ha ko nak amek aaa aku bagi free jer ...

    ReplyDelete
  6. Camy alya: ha ha ha top ranking rupa2nya abang suparman neh...

    ReplyDelete
  7. hohohoh...saya bukan superman tapi demi orang tersayang,saya perlu jadi superman.

    ReplyDelete
  8. Wak Suparman kuat bekerja..
    Tapi ngak bisa terbang...

    ReplyDelete
  9. aReLaN: Untung la cat women ko keh keh keh

    ReplyDelete
  10. KOding: Wak suparman kerjanya membersih lamen ... he he he

    ReplyDelete
  11. minumlah innershine ntok mate anda...heheheeh...iklan jap...hakhakhak...

    ReplyDelete
  12. P#eonix: ha ha ha aku cucuh eymo jerkk....

    ReplyDelete