PJ Apakah?? Lu Ada Bran Mau Baca???

Ahaksss! Tergolek sengsorang aku tengok citer "Hantu Kak Limah Balik Rumah". Tapi aku bukannya nak citer pasal si Kak Limah ni... tapi aku nak citer pasal lain... he he he kasi korang "susupender" jap...

Ok yang sebenor-benornya aku ni tak le "fanatik" sangat dengan K-Pop ke, Japanese story ke,  Taiwanese story hatta sekali pun... tetapi apa yang aku nak kongsikan dengan korang ini memang ada kena mengena dengan JEPUN...

Apa la aku merapu baban ni kan?? Ye la aku bukan nak citer pasal hero-hero cun Jepun ke, atau heroin-heroin Jepun yang kulitnya halus mulus bak telur dikupas, tapi entri aku kali ni adalah berkenaan dengan 'PENAMPAR JEPUN' ko penah dengar tak ayat "PENAMPAR JEPUN" ni?? Tak penah?? Aaaa meh aku terangkan pada korang apa dia PJ ni...

PJ ni selalunya tersangatlah sesuai ditujukan pada orang-orang yang sangat menyengalkan pandangan mata & menyakitkan hati dek atas kelakuan derang, ramai jer yang memang mengundang P.E.N.A.M.P.A.U J.E.P.U.N ni... tak caya?? Jom kita tengok calon-calon yang memang mengundang PENAPAU JEPUN dari aku... keh keh keh...

Makcik ni sah-sah calon pertama yang memang akan dapat anugerah PJ dari aku. 
Ha! ha! ha! Kak, kot yer pun ko tu wanita berkerjaya cums surirumah, naknye ko 
budget2 le, tak kan dalam train pun nak potong bawang keh keh keh...


Boleh?? Ahaks.. Aku rasa lepas mamat ni habis berucap, sah-sah "penganjur" dia kena 
Penampau Jepun dari penceramah tu... (nasib jugak le ada penonton sorang tu, yg dok menyangkung) ~ dia ni penyokong fanatik neh ha! ha! ha!


Hamboi! Hambo! Hamboi! Pakcik mana ko belajau Bahasa Henggres ni?? Keh keh keh! 
~ I HATE ALL OF YOU! You want to rasa my Penampau Jepun?? ha ha ha... 
(bak kata Usup Wilcha itulah pentingnye English education)


Ha ni mamat ni kalau ada depan aku neh.. mau berterabur gigi dia kena Penampau Jepun ni... Hai sapa le awek malang yang berjaya menambat hati dia ne kan?? 
Ha ha ha mamat cenggini, teramat poyo wa cakap lu 


Tak pernah lak seumur hidup aku makan ayam "sunat" keh keh keh... 
(sesuka sukatan ko jer nak tulis bole?) tuan kedai ni memang nak kena 
Penampau Jepun kaw kaw dia ni, ha ha ha ha


Adoooaiiii... cukupla sampai sini, ini la calon terakhir yang aku memang nak bagi sangat-sangat PENAMPAU JEPUN kat dia.. ha ha ha (ko henggat comel la tu budget muka cenggitu?? keh keh keh)
FAIL!!!!!


MORAL OF THE STORY: SESUNGGUHNYA "PENAMPAU JEPUN" 
NI BERKESAN UNTUK MEREKA-MEREKA 
YG TAK RETI BAHASA HE HE HE :p

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

10 comments:

  1. Haha. Jumpa pulak akak cari gambar-gambar kelakar ni semua kan. Tergelak sorang sorang :)

    ReplyDelete
  2. Ardini Izzati: Ha ha ha kalau gambar2 sengal ni memang dah jadik koleksi :P

    ReplyDelete
  3. hahhaa..org yg kat pic last skali 2 kena kasi tampar kuat ckit..hahaahha

    ReplyDelete
  4. hahahaaaa...lawak la!!

    ReplyDelete
  5. mr.dinie: itu ko tak cakap pun memang aku kaw kaw bagik dia tu keh keh keh

    ReplyDelete
  6. Adylia Qarissa: ha ha ha lawak tahap gaban boleh??

    ReplyDelete
  7. hahaha. gambar tak leh bla semua.

    kehkeh :D

    ReplyDelete
  8. Camy Alya: Ha ha ha orang yg buat entri ni pun termasuk gak category tak leh blah keh keh keh

    ReplyDelete
  9. Wakakaka! Lawak la sis.. Tak sangka ada jgk org2 buat mcm ni, serius. Klu dpn mta sy.. Entah la, mmg dh gelak tahap gaban dh.. Nk bg pnampar pun tak sempat, duk gelak je, haha!

    ReplyDelete
  10. Sis Al: Eh jangan ko... jangan tak bagi penampau jepun tu keh keh keh

    ReplyDelete