Terima Kasih Daun Keladi.. Dalam Periuk Ada Ke Pengat Lagi?? He he he


Tak kala aku tengah terconggok sorang diri depan lappy ni... aku pasti dan sangat yakin, korang sume sedang diulit mimpi, disimbahi air liur basi (he he he) dan diselangi irama-irama dengkur yang tak begitu seksi... ha ha ha mula dah aku nak bersyair... Adoooaaiiii berjam-jam aku buat video "Thank You Notes" ni specially for my follower "tegar", you knew who you are... tapi tak pe biar aku bagi tau gak kan... hemm kamu-kamu yang telah aku tag di dalam video tribute ini adalah.... (opsss salah parking: sila lihat nama-nama anda dibawah kotak video)

Jadi aku minta ampun ye dari ujung rambut (atas kepala ni) sampai le ku hujung kaki (ujung kuku ibu jari kaki aku he he he) sebab tepek muka korang dalam video kesayangan aku ni tanpa inform korunk terlebih dahulu....(dalam hati aku punya tagline: ADA AKU KESAH?? KE KAK ESAH?? HA HA HA (buat muka seposen he he he). This is how I show my appreciation for you guys whom continue-sly supporting my blog, really appreciate it... it's not easy for me tho... it takes a lot of passion, courage and time to have had a good one... (semput jugak kadang-kadang) tapi bila baca komen-komen korang terhibur hati aku... gelak sorang-sorang dengan komen sengal tu... and tanpa korang sapa la aku kan?? (APAI ko nak baldi tak?? ~ takut pulak ko muntah dengar komen aku tu ha ha ha) kenapa la ko loading lambat sangat video oooi.... 





BIG HUG AND THANK YOU 
FOR YOUR SUPPORT


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

16 comments:

  1. tacing tetibe...sob sob...

    ReplyDelete
  2. Thanx... Tolong Promot blog saya...
    Siap buat video lagi...
    Isshhkkk... Terharu.....
    Don't worry about me Pn. Pari2...
    Bee Happy....

    ReplyDelete
  3. olololoooooo tacing plak petang2 ni hehehehhe........my pleasure :) so rajin2 lah datang singgah kat blogs okes xoxo

    ReplyDelete
  4. Wah!! buat video lagi untuk follower anda..bestnya!!

    ReplyDelete
  5. sangat berjuruh la wahai anda yg hensem ..haha

    ReplyDelete
  6. er... haku..haku.. mana? hehehe.. :p

    ReplyDelete
  7. wuuuu...nak nangis tak macho la plak.huhuu

    ReplyDelete
  8. Adylia Qarissa: Selamat Petang :)

    ReplyDelete
  9. Pink2lip don't be i'll always by your side : ) jgn toucing2 touch and go jer boleh he he he

    ReplyDelete
  10. Koding well that's what PariPari are for isn't it?? Ko rajin2 jenguk2 aku kat sini okeh...

    ReplyDelete
  11. c'axoera ヅ yo sexy women you 2 dtg la sini selalu2 sambil buat muka selamba derkkk! Keh keh keh

    ReplyDelete
  12. Hanif your's will be next... aku buat ni tengoh berapa lama duration kesetiaan korang dtg dan tengok entri sengal aku.. ha ha ha satu reason yg sgt sengal untuk diterima semua.... : )

    ReplyDelete
  13. Apai: Yo mai stereo heart... ko memae le juruh.. tapi aku lagi juruh dari ko (apai tolong bawakkan aku beldi ~ rasa nak..... ha ha ha) hensem?? keh keh keh...

    ReplyDelete
  14. Nong Andy... jawapan anda sama dengan jawapan yg aku bagi pada Hanif sila rujuk muka surat atas keh keh keh

    ReplyDelete
  15. aReLaN tolong jangan nagis (cukup la aku nagess sorang2 sebab nak menyiapak bideo korang ni ha ha ha)... nagesss ooo kul 2.30 baru habesss....

    ReplyDelete