WAK...KENABEB! HU HU HU

Hadoaai... fenin kefala haku vaca kerja-kerja nih... ha ha ha jadi sebelum fening sampai ke bintang lek jap... aku nak layan gambar2 yang memang takde kena mengena langsung dengan aku atau dengan "Sambal Nek Nor" (gelaran dan pangkat yg di beri oleh http://ahmadsaufe.blogspot.com/ kat aku keh keh keh..) Jom le kita ramai-ramai nengok orang-orang yang WAK...KENABEB...!! Ni la obat untuk ilangkan "pening" kefala.. aaahaiiii haiii.. senyum la.. senyum la.. ahai cik mek molek...(keh keh keh tiba-tiba aku terkenang lagu nanyian Dato M.Daud kilau ni...) :P

Ah! budak ni sah! Ada harapan jadi Kaki Dajai orang bila dah besau ni...


Ha ha ha (En Kucen punya ketawa jahat) sebab puas hati dapat 
merosakkan lantai si Dol keh keh keh


Aku yakin orang kat bawah tu, kena ikat dengan pancur getah bomba kat pokok Semangka (aku belasah jer, semangka pun aku tak tau buah apa :P), bila 2 orang tu turun bawah keh keh keh


Acooooooooo! Dey! Aparaaa lu kasi suma kapla basah pooodah cittt!!!


Ha ha ha MONYET takde sivik... apa kah?? keh keh keh...


Lepas ni aku rasa mamat yg tolong cecahkan tatoo ni, mesti merasa pakai GIGI PELSU he he he (cute pulak kuda tu ye)..


Iron Man behind the scene.. LOL


Ni apa kes ni... sume berlonggok belakang kereta tu... alahai sengalnya... :P


Ada sesiapa tau kat mana nak purchase se-pek mata cenggini?? He he he 


Setelah berhijrah ke INDIA... comel jugak Mr Bean ni ek?? He he he


Ini bukan WAK KENABEB, ini TERKENA addicted ni.. ha ha ha


Yang ini bukan mangsa WAK KENABEB... pada sapa2 yg tak kenal dgn Dato M. Daud Kilau ini la dia... Ko jgn men-men dia ni lagi popular dari Justin Biber hokeh klw kat Msia ni... 


Hidup DATO M DAUD KILAU.... moral of the story, korang harus tengok "gelek" dia... yg menjadi pujaan Hati Malaya...

Ala... dah habis buat entri... pening balik kepala aku 
he he he

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

4 comments:

  1. ahaha..suke tatoo monyet tu..agak lucah d situ..haha

    memang nk kene debik pelukis tatoo tu kt Abang Mafia tu..hehe.."serupa sangat kuda yg dia lukis compared ngan yg asal..hehe"

    ReplyDelete
  2. ~hoho sangat penat tergelak2.. :p

    ReplyDelete
  3. hahaha. lawok2 :))

    ReplyDelete
  4. Suka dgn hakikat kehidupan Iron Man...
    huhuhuuu...

    ReplyDelete