1st GiveAway by Nabila Medan

Bismillahhirahmanirahim
&
Alhamdulillah 

Rezeki Hari Jumaat dan rezeki berkat orang berpuasa barangkali ^_^ hatiku dicuri lagi he he he (sila  la muntah sekrang), bila PPP cakap yang "hatiku dicuri lagi tu" maksudnya blog PPP buat sekian kalinya telah di tag oleh blogger yang aku CAYANG : Belogkiter thanks dear...

Sebenarnya ini 1st time PPP join Giveaway-Giveaway ni... (dapat hadiah ke?? he he he) maklum, tak berapa pandai sangat dengan sume-sume ni... (puas jugek la aku follow one by one, step by step) nasib le senang.... akhirnya TADA... siap gak. Owh!! b.t.w Giveaway ni adalah anjuran Nabila Medan sila lihat blog dia kat bawah ni....




Dan dia ada syarat-syarat untuk sertai 1st Giveaway ni... salah satu daripadanya aku kena pilih 3 blog lain untuk di tag pulak... dan aku memang tak fikir lain dah... siapa lagi kalau bukan

 GENG2 "PANTASTIK POUR" AKU... ^_^ 


TERIMA KASIH LA YE KEPADA CIK NABILA YG SPONSER =)

My.1st.give.away@paripariputih


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

7 comments:

  1. thniah , menang ke?

    ReplyDelete
  2. buona giornata e felice week end...ciao

    ReplyDelete
  3. hehehe.. gud luck.

    aku dah pencen join contest atau yang sewaktu dengannya :)

    ReplyDelete
  4. Salam kak zai..mf lmbt.. :)

    Apapun..tima kasih sbb tag lana..InsyaAllah..tu sja lana mmpu jwb.. :)

    Good luck tok akak ya :)

    ReplyDelete