1st Meeting In May 2012

Aiyayayaya... here comes the 1st meeting in May 2012. Hurmmmm new project coming soon. Ha ha ha aku baru jer upload gambau2 ni dalam FB group "I LAP MY JOB" . Selagi belum tutup mata... kerja...kerja..kerja... ahaksss...

His doing it again... STOP IT MARK!!! ha ha ha


 Smile, coz you've got "bunch" of reports to be sent out keh keh keh


Me as usual... bz with my Flight booking ha ha ha "I JUST LAB MY JOB"


Sempat posing keh keh keh ko hade?? 


Mano la tak montel... makan makan makan... 


Chicken wings... Domino's...finger licking good... nom nom nom


Sambil makan sambil discuss boleh?? 


The "technical" team's... leaving 


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

6 comments:

  1. waaa cam best jek tempat keje ni.. nmpk lively!

    ReplyDelete
  2. BP Boy: Memang hanyut sume2 tuh keh keh keh

    ReplyDelete
  3. Tu la kak zai ni, mano la tak montel, makan makan makan, hahahaa. tapi, lana pun camtu gak,hak3.

    flight booking?nak gi mana..huk..nnti, akk fly, akk lak menyepi,huhuhu.

    #Oh ea, kak, kan kita inbisibel kan, tpi sempat juga jengah2 entry kak zai sblm ni..1st time tgk kak zai nya hubby, serupa je muka kak zai berdua,hahaha. Semoga berbahagia kak, :)

    ReplyDelete
  4. aku berkenan dgn pizza itu.. ah. meleleh air liurku..

    ReplyDelete
  5. Tinta Lana: Haa ah la laan i can't control myself when it comes to food hu hu hu.... Lambat lagi dear no worries, Hubby he he he ye ke serupa?? Macam tak jer... thanks mudah2an amin....

    ReplyDelete
  6. Nong Andy: ha ha ha ko mai KL kita gi makan pizza tu ha ha ha

    ReplyDelete