Adusss... Hatiku Di Curi Lagi....Why??? Why???

As salam.... He he he macam hape tah ayat kat atas tu kan??? Opssss!! Jangan ada "bunyi2an" dibelakang tabir blog aku ini... nanti ketahuan siap koreng, keh keh keh... Naa... nothing le tu... gimik tengah malam Jemahaat jer ni...

Well well well... walaupun masih terkial-kial nak mejejak anak tangga ke-1000 follower blog paripariputih ni.. but i'm honored with all the taggings, credits, and so on from other bloggers who have been given my bless (he he he apasal lak nak bless aku kan), who took some initiative to put up special credits or entry about paripariputih on their blog, (well guys really appreciate that) it's not easy to have a special place for you in other blogger's page ok....

Coz appreciation is a wonderful thing. It makes what is excellent in others belong to us as well. So be good to others.. ha ha ha... special thanks to More Than Words Aty 




Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 comments:

  1. Akak. kite terharu sangat2. tak sangka. thank you :)

    ReplyDelete
  2. Kalau ada yang meninggalkan link kita dalam post mereka memeang satu penghargaan besar. Nice :)

    ReplyDelete
  3. Ety: No hal... thanks to you too

    ReplyDelete
  4. Tallif: Penghargaan cenggitu tak leh di belik hatta mana2 supermarket sekali pung...

    ReplyDelete
  5. aku memang 'terkena' dgn tajuk itu hehehehe...

    ReplyDelete
  6. Nong Andy: Ha ha ha sorry beb... aku ni kan memang sukak-sukak usik kamu sume.. he he he

    ReplyDelete
  7. Salam kak..ishh,ingatkan Hubby buat surprise, jadik,hati pun dicuri lagi,hek3.

    Macam kata abgtaliff, memg satu penghargaan besar kalau ada blogger buat begitu..sebab kita pn tau, dunia blog ni dah terlampau ramai, jdi bile terselit blog kita dicelah2 keramaian tu, kita sndiri rasa terharu.. :)

    ReplyDelete
  8. Lana: Hubby tu tak yah nak curi2 dia dah conquer for the rest of my life... he he he yup should appreciate eventho penghargaan itu hanyalah dengan sepotong ayat... kelasss.... happy weekend dear...

    ReplyDelete