Ahakss! Look! What I Got For Mother's Day??

Assalamualaikum w.t.b. Semoga hujung minggu ini merupakan hujung minggu paling bahgia dan bermakna untuk korang sume, terutamanya pada mereka-mereka yang bergelar ibu, umi, mama (ni gelaran aku la ni), che, mek, mummy, bonda dan sebagainya... 

Tahniah kerana anda semua adalah insan-insan yang cekal dan kuat, walaupun pada dasarnya kita ini lemah dari segi fizikal dan dan  mental tetapi, kita adalah insan istimewa yang mempunyai naluri ke ibuan yang sangat mendalam. Jadi berbanggalah kamu apapbila bergelar ibu, jangan dipersia-siakan amanat yang Allah beri pada kita. 

Sesukar mana jua kehidupan, jangan la anak dijadikan ibarat bola dan "punching bag" untuk melepaskan amarah... Ibarat pepatah pernah berkata "Kasihnya Ibu Membawa Kesyurga"... 

Selamat hari ibu, untuk ibuku, Nusimah Harun, my two sista, Hanizah & Nural Huda, and my two sister inlaw Siti Norizan & Norfazila, to all my BLOGGERS mummy and last but not least... to myself  (hu hu hu) proud to be a mother, a wife and a daughter. Thank you Allah for giving me a great life and beautiful people in my life. 

Ha ha ha ko hader?? Mothers day dapat hadiah muka si "troll"? Betuah punya anak!! 
Mentang-mentang le MAMA dia ni Rock Kapak! Anyway thanks son 
"It's the thought that count..." I love you too 
TERIMA KASEYYYYYY!


PART 11 ~ MOTHER'S DAY LUNCH TREAT 
@JohnnySteamboat









MORAL OF THE STORY: SENTIASA LA BERDAMPING DENGAN IBU-IBU MU, SELAGI HAYATNYA MASIH ADA... DAN JANGAN SESEKALI KAMU MENITISKAN SEBUTIR DARI MUTIARA AIR MATANYA, KECUALI ITU ADALAH MUTIARA AIR MATA, KEGEMBIRAAN BAGINYA... INGAT LA...SYURGA DI TELAPAK KAKI IBU...

greetings@paripariputih

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

5 comments:

  1. yeahh proud to be a mother!
    dari aku yg selalu berangan nak jadi ibu nanti..hehe

    ReplyDelete
  2. Salam kak zai.. maaf lambat smpai sini..

    untuk kak zai..Semoga bahagia disisi insan2 tercinta, dan bertambah2 berjaya dalam kerjaya akak!

    Dan juga, untuk diri sendiri, saya harap saya pun dapat jadi ibu terbaik untuk anak2 nanti..eh, terberangan plak,muahahaha

    ReplyDelete
  3. Happy mothers day to you....

    ReplyDelete
  4. hakhakhak...dapat muke troll tuh cute jerk...kah...kah...kah...slamat hari ibu....huhuhuhhh!!!!

    ReplyDelete
  5. selamat hari ibu ye kak!!!huhuhu

    ReplyDelete