Akibat Penipisan Lapisan Ozon

As salam, semoga sume dah dok rilek-rilek depan tv sambil nonton KUCH KUCH HOTA HAI.... yezaaa dah lama tak layang citer hindustan ni... lepas dari citer ni aku dah tak layan dah citer-citer hindi yang len.. boring....

Oh balik dari office tadi hujan tersangat la lebatnya... aku dah suspen dah takut air banjir.. sangkut pulak keta aku, tapi alhamdulillah sampai gak aku kat rumah mak... tapi masa nak dekat-dekat sampai tu boleh dikatakan sepanjang jalan kat kiri taman tu pokok tumbang atau di sambar kilat....

Sampai kat kawasan taman rumah mak aku tu.... baru lepas banjir ..... nasib le masa aku park tu air dah beransur-ansur surut... ni la dia kan akibat penipisan ozon cuaca pun dah tak tentu arah... 

Badminton Court (Kat Depan Umah Mak Aku)


Dari Jauh Dah Nampak Pokok Kiri Kanan Tumbang


Tak Dapat Nak Snap Ada Keta Lak Kat Belakang


Padang Bola... Dengan Parit Dah Tak Nampak... :P


Hujan Lebat Tapi Langit Cerah... Camner Tu??


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 comments:

  1. Kalau malam2 hujan, time nak tido...lagi seronok :)

    ReplyDelete
  2. Mintak2x dijauhkan lah banjir kat kg aku tu..
    AMin~

    ReplyDelete
  3. Muttalif: Memang tapi sejuk sangat pun buat x leh tidur :)

    ReplyDelete
  4. Nong Andy: Hampir-hampir bah syukur alhamdulillah tak :)

    ReplyDelete
  5. Bahrain: Hujan itu RAHMAT tapi biarla kita pohon pada Allah s.w.t supaya ianya untuk kebaikkan pada kita semua insyallah :)

    ReplyDelete
  6. Allah Maha Kuasa
    atas segala-galanya...

    ReplyDelete
  7. Koding: Ya itu PASTI... :)

    ReplyDelete