Alhamdulillah Syukur Allah... Good News :)

Assalamualaikum semua dan selamat menjalani hari Jumaat, penghulu segala hari. Semoga hidup kita semua sentiasa diberkati. So how's your day?? Hari ni merupakan hari yang paling istimewa untuk aku (I can say) sebabnya, projek lagu-lagu aku sudah mula menjalani process pertamanya.. Evalution  process...Yes! Yes!

Hadi from Indiemice group dah pun preview kedua-dua lagu aku tu (KESEMPATAN and MUNGKIR), and his reply was: NOT BAD!!! Hu hu hu. My co-worker Ahmad Mark Indimice punya manager tanya aku, who's the first singer yang comes to my mind, masa aku cipta lagu-lagu ni? So I told him Rossa, but then dia cakap untuk dapatkan Rossa it's quite difficult. Then he ask beside Rossa siapa lagi??

Spontaneously I said JacquelineVictor!!! Then dia kata ok, he will work it out. Guys please pray for me that these two songs of mine akan berjaya. Dah lama aku peram since 2008... hopefully if everything goes smoothly, then nampak gayanya kena la aku bercekang mata untuk masuk balik studio ^_^ but just wait la, it's too early for me to confirm this.. (frankly I really hope this time it will succeed). Insyallah... aku tetap yakin setiap "KESABARAN" itu akan berbalas dengan perkara-perkara yang baik.. ^_^




Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

4 comments:

  1. wah!!!!gud luck and gud job!!!!hehehh...

    ReplyDelete
  2. P#eoniX: Thanks :) doakan untuk aku tau he he he

    ReplyDelete
  3. wah.. hebatnya!! moga aku akan mendengar lagumu di nyanyikan oleh Jacklyn :)

    ReplyDelete
  4. Nong Andy: Tima kasih nong, tak tau lagi tu... sbb masih byk lagi proses nak di tempuh :P

    ReplyDelete