Aliff Aziz - Ade Sesiapa Yang Minat??

As Salam... to my lovely bloggers very good evening, just to update you on Aliff Aziz. He just released his new album today. Get it now! (not a big fans of his song, only like his "baby face" looks ~ hu hu hu :P)

Jangan Ganggu Pacar Ku
Cinta Ya Cinta
Hanya Lagu
Sudah Nasib Ku
Cinta Dusta
Setiap Detik
Nada Cinta
Dilema Cinta (duet with Hao Ren)
Jangan Ganggu Pacarku (minus one)
Dilema Cinta (minus one) - would recommend this song






new album released@paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

14 comments:

  1. ingatkan link download.. baru ingat nk download minus one^^

    ReplyDelete
  2. tak brapa minat lah aliff aziz ni. huhuuu

    ReplyDelete
  3. eerrrr... tak minat tak minat.. muahahaha. =D

    ReplyDelete
  4. Good evening to you too!!

    ReplyDelete
  5. same goes to me..alyff aziz sgt hensem..hik3,

    ReplyDelete
  6. minat lagu sayang..sayang jer hehe..

    ReplyDelete
  7. wow.. Aliff Aziz.. Aron Aziz bagaimana pula..

    ReplyDelete
  8. ary_lee: susah dah skrg ni even 4shared pun dah susah nak upload lagu :(

    ReplyDelete
  9. siti kektus: sama cuma minat muka dia je he he he

    ReplyDelete
  10. reenapple: aku minat aku minat muko dio jo keh keh keh

    ReplyDelete
  11. Hanif: Good nite keh keh keh

    ReplyDelete
  12. Mizz ErMa: Kite serupa he he he

    ReplyDelete
  13. Nong Andy: Aku lagu "sayang-sayang" tu part chorus jer aku ingat.. ha ha ha boleh??

    ReplyDelete
  14. Pondok Usang: Kena tunggu dia buat album dulu he he he

    ReplyDelete