Apakah Perkara Yang Paling Istimewa Pada Diri Korunk?

Assalamualaikum w.t.b... hari ni tapak blog aku sunyi dan sepi... he he he oh mana la gi blogger-blogger tegar aku yang lain ni??? Dek disebabkan kebosanan, hari ni jer aku dah "belasah" 5 entri kat blog paripariputih ni boleh?? Ahaks ini la jadinya, pada tuan belog paripariputih, bila dia dilanda "K.E.B.O.S.A.N.AN"... ko hader? He he he...

Kejap aku gi blog-blog lain, kejap kang aku gi Google +, lepas tu corner balik kat blog ni, pas tu kuar simpang pulak gi FB he he he.. dah macam belajau bawak keta la pulak kan... sekali korna sana, kona sini... terjumpalah aku dengan satu application yang agak menarik jugak la pada kiraan aku.. (he he he sebab jawapan yang aku dapat best, mesti lah menarik kan?) Cuba jawapan yang aku dapat macam hampeh... keh keh keh.. tapi aku tak kisah der... yang penting jangan asik nak yang elok-elok jer.

Sekali sekala kena gak la terima kenyataan perkara yang mungkin tak "korang suka" nak melihat hatta mendegarkanya kan?? Macam iklan tu Aiman tak kisah.. he he he... Ha ko nak tengok kan application yang aku maksudkan tu.?? Tapi sorry ek... kalau ko tak de FB aku rasa tak leh nak test kot... so let's go and see "APAKAH PERKARA YANG PALING ISTIMEWA PADA DIRI KORUNK?" Dan kat bawah ni haku punya.. he he he puas aku buat berkali-kali hanya untuk memastikan betui ka... idak ni kan? Dan buat yang ke berkali-kali tu jugak le aku dapat jawapan yang sama.

This is my result "Sudden-suddenly my nostril becomes bigger and widder" 
he he he"... let see and layan kan aje.... 


Ini yang aku baru buat tadi.. keh keh keh Pan Asia ke? 
"Nonstick Pan" ha ha ha


(jangan-jangan korang pun akan dapat yang sama ngang aku nyer ni tak??) 
he he he ada BRAN mo mecoba??? 

MORAL OF THE STORY: 
KO BAGI CAN LE KAT AKU SEKALI SEKALI
PERASAAN JAP NAK JADI PAN ASIA.. 
LAYAN KAN AJE LE YE...

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

12 comments:

  1. ehhee... stiap org ada keistimewaan masing2 :))

    ReplyDelete
  2. Hahaha...PAn Asia. Kalau talif cuba, apa akan jadinya yer. Apa yang istimewa ???

    ReplyDelete
  3. AiSyA LiEzA: Betul ppp sokong 100% :)

    ReplyDelete
  4. Tallif: Ha ha ha cuba la... benda ni hanya utk suka-suka jer... tak mengapa untuk mencuba kan??? :) rasanya jawapan2 tu sume menjurus pada benda2 yang elok2 jer ni...

    ReplyDelete
  5. Ohh..satu lagi..pttlah hari ni banyak nampak entri baru si Pari-pari..sekali belasah 5 entri..haha..memang bosanlah tu

    ReplyDelete
  6. Tallfi: Ye memang sangat bosan :P

    ReplyDelete
  7. ewah.. pan asia ekekeke.. kamu ni lucu la PPP.. gelak sendiri baca n3 ni. ada gak aku nak test tadi.. tapi lepas klik link tu.. aku dpt putih jer manjang.. last2 aku x hehe...

    ReplyDelete
  8. wow.. pan asian tue.. haha... nak autograf?? hehehe...

    ReplyDelete
  9. Salam.. Pan Asia tu..tak leh blah, mengarut nombor satu aplikasi fb ni,hahahaha

    Kalau Pan Melayu, percaya la jugak,hak3. Apapun, akak memang comey :)

    ReplyDelete