BOWLINGKang... ^_* Versi Aku Bukan Shalin Zulkifli

Assalamualaikum w.t.b. Perghhhh! Hari ni betul-betul penat giler... Tadi ada lawan bowling lak dengan "technical team", aku dah le memang tak reti main bowling, tak ada skill macam orang len, aku sampai mintak boss aku supaya aku x yang masuk (takut buat kalah jer team aku nanti)... masuk longkang hade le... Tapi boss aku kata tak kira, suruh gak aku main.... :( Jadi nak tak nak, aku balun jugek le kan, tapi mungkin dah lama tak main agaknya, tetiba je skill aku up la pulek ari ni (ha ha ha silo muntah sekarang)... selama ni aku klw main tak penah la pin tu dapat aku jatuhkan lebih drp 50 boleh??? Tapi ari ni entah dari mana semangat aku dapek... untuk 2 game aku berjaya jatuhkah 200 ++ pin, (SPARE ade la 3 kali jer) :P caiyok la... keh keh keh (kembang kempis jugak le, kejap lubang idung aku tadi). 

Kiterang menang la tadi, menang sorak keh keh keh... mata aku dah kerling2 kat jam di tangan, kul 10.00 lebih tadi baru habis, pas tu derang ajak "mengeteh" la plak... aku bukan tak suka minum "pull tea" ni, suka... tapi memandangkan One Utama tu, dengan rumah aku agak jauh, so tak senang duduk aku sat tadi, last-last aku mintak diri dulu, sebab derang sume masih nak lepak2, aku ckp aku nak blah.. dulu.... alhamdulillah sampai gak aku.. (aku kalau balik malam, benda lain aku tak pikir, dua jer yang aku pikir takut keta kena tahan oleh penyamun or "tuuutt" tak rela nak sebut malam-malam ni he he he....















Bowling Kang@paripariputih

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

6 comments:

  1. longkang pon longkang la.. yg penting semua enjoy!! =)

    ReplyDelete
  2. Haha. Sebutt pasal masuk longkang teringat pulak masa first time main bowling. Sure masuk longkang. Nasib baik orang yang belanja main kan. Hihi.

    ReplyDelete
  3. Cik pari-pari,

    aku kan.. kalau main menatang ni.. kompom basuh longkang ekekeke..

    ReplyDelete
  4. ye la saya sejak ada anak pon lama tak main bowling...owhhh

    ReplyDelete
  5. bestnya.tak ajak pon.saya ni dah lama tak main.waaaaa

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan :) .. tgk pic u main bowling ingt plak ngan tournement yg baru2 ni sek anjurkan.. enjoy kan bleh main ngan kwn2 semua :)

    ReplyDelete