Edisi Jejak Kasih ...

Assalamualaiku w.t.b aku mulai entri hari ni dengan senyuman... Semoga hari ni dipenuhi dengan segala perkara yang indah-indah... seindah hari dan kicau burung di belantara.. ha ha ha aku bermonolog di tengah-tengah hari buta ini apa kah??? Ceh... tak rock la PPP ni... guna ayat-ayat "lemau" cenggitu.. (sorry la ek... i was born to be brutal... ko hader???)

Malam tadi opsss "burung pungguk" sampai kul 3.30 pagi, pas tu tidur berapa jam pas tu celik balik, (lama-lama aku ni, ada jugak yang tumbang tengah jalan satu hari nanti ish3), dah macam "jet lag" (desynchronosis and flight fatigue, is a temporary disorder that causes fatigue, insomnia, and other symptoms as a result of air travel across time zones).

Pagi lepas subuh lam kul 7.45 rush ke Kepong hantau maid mak aku cuti. Pas tu balik umah... terus terbabas tidur... ingat nak gi "pasar tani" pun tak jadi... aduusss bila la "menda" ni nak back to normal??? So bila dah terbabas tu... alamatnya terus gi "BRUNCH" je la kan... besssak la aku, port mana lagi?? mamak mali la... he he he (masa aku nak cari tempat tu la, tetiba ada orang panggil nama aku dengan kuatnya... ~ a ha aku panggil dia Che' (sbb dia ni minah klate), tak leh kuat lagi ke, ko panggil aku he he he?? Adusss... dah le sume mate pandang ke aku... boleh?) 

BRUNCH ~ ni anak aku nyer... aku makan maggie gureng jer.. 
ha ha ha (JANJI ROCK KAPAK) :p



Rupe-rupenya kawan bek aku yang panggil (one of my closets friend)... memang rezeki nak jumpe dia, sebab last two weeks, masa gi kebumi arwah En Yussof i didn't get a chance to meet her, she wasn't there. Terkejut haku dibuek nyo... so dah jumpo tu "berjela-jela la citer, yang tersenarai dan disenaraikan... Insyallah, hope to meet her again some other times (banyak sungguh nak diceritakan ha ha ha paparazzi le aku ni kan), dia pun tadi  kebetulan "breakfast" dgn family dia kat situ, she's on the way to Seremban for wedding invitation, hope she'll reach there safely... Alhamdulillah... itulah edisi jejak kasih aku kali ni agak lama jugak la aku tak jumpa dia...

He he he ini la teman waktu susah, waktuu senang... ko hader?? ahaks... 


bff@paripariputih

"Friendsip is the golden ribbon that ties the world together, 
and the secret to friendship is being a good listener..."

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 comments:

  1. bile dah jejak kasih jumpe member lame yang kamcing trusss tukar rock kapak la yek....hakhakhak....

    ReplyDelete
  2. P#eoniX: Ya betul... ha ha ha eh aku mmg dulu kini selamanya rock kapak keh keh keh

    ReplyDelete
  3. Salam..

    Kwn dri zmn sekolah kak? lama giler tu,huhu :)hurmm..chubby je akak,ahak3,comel! hahahaha.

    #hurmm..asa nk bt megi gorg lak pas tgk gmbor tu,haishhh @__@

    ReplyDelete
  4. jejak kasih hehehe...

    adeh. ko ni kan PPP selalu buat kecur air liur aku.. mee n telur mata kerbau itu nampak sungguh yummy!!

    ReplyDelete
  5. Tinta Lana: Bukan kawan office lama... ha ha ha chubby & parryparry x leh dielakkan... :)

    ReplyDelete
  6. Nong Andy: Ha ha ha lagi manyak er liur ko lagi suka aku he he he

    ReplyDelete
  7. wow..... nampak mee.... dengan telur... ni kalu da dpn ne.. da aku bedal kot....hihii

    ReplyDelete
  8. FEDO: ha ha ha ya sama la kite keh keh keh

    ReplyDelete