Follower PariPariPutih Dah Cecah 900

Assalamualikum w.t.b semoga korang semua sihat-sihat di samping tugasan harian. Hari ni aku nak tulis "propa" language boleh?? He he he... 

My 900 follower goes to SURIA AMANDA



Pertama sekali saya ingin memanjatkan rasa syukur kehadrat Allah s.w.t, dan alhamdulillah. Pada hari ini 10/05/2012 bersamaan hari Khamis, blog PariPariPutih telah pun mencecah hingga ke tahap 900 pengikut. Dan di keterujaan ini juga, saya ingin mengucapakan jutaan terima kasih kepada semua blogger-blogger yang telah sudi mengikuti perkembangan blog PariPariPutih, tidak kira sama ada anda adalah follower  saya yang lama, mahupun follower baru, "anda tetap penting dan utama di hati saya" (^_^)

Tanpa anda semua, siapalah saya dan blog paripariputih. Dan sehingga saat ini terdapat 263 entri dari saya, yang kebanyakannya berceritakan tentang kisah-kisah lucu, kisah semasa, kisah selebriti, resepi, corat-coret kehidupan peribadi saya dulu dan terkini, video-video klip dari artis tempatan dan luar negara. Jadi harapan saya, agar anda semua sentiasa sudi untuk meluangkan masa membaca entri-entri saya, supaya kita sama-sama mendapat manafaat dari apa yang tertulis. Dan buangkan mana-mana yang tidak sesuai dijadikan pedoman hidup.

Andalah keutamaan saya... Kerana Anda PariPariPutih telah melangkah sejauh ini, dan pencapaian ini bukan hanya datang dalam sehari.. ia memerlukan kesabaran dan yang penting keikhlasan saya dalam berkarya... semoga Allah s.w.t sentiasa memberikan saya ilham untuk terus berkarya dalam berkongsi cerita suka duka bersama-sama anda semua... Sampai di sini dulu... akhir kata, sekali lagi saya ingin mengucapakan "jutaan terima kasih".

Wassalam.
paripariputih




Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

16 comments:

  1. alhamdulillah ramai rakan maya

    moga ikatan yang terbina akan berkekalan

    ReplyDelete
  2. syiela: Insyallah... terima kasih syiela ^_^

    ReplyDelete
  3. heheheh....kan ramai tuh!!!semoga ceria-ceria selalu...huhuhhh!!!

    ReplyDelete
  4. P#heonix: Thanks and always remember... you are one of them ^_^

    ReplyDelete
  5. wah... rmai dahh.... hepy blogging akak.

    =)

    ReplyDelete
  6. tahniah ..hehe :D

    ReplyDelete
  7. Spudin: Thanks bro ^_^

    ReplyDelete
  8. ewah-ewah.. tahniah :)

    ReplyDelete
  9. ♥ Wina ♥ thanks Darlin :)

    ReplyDelete
  10. Nong Andy: He he he mekacih Nong ko pun selalu jenggah blog aku ni, really appreciate that ^_^

    ReplyDelete
  11. Apai: Ya! Hip Hip Horey la sangat... :P

    ReplyDelete
  12. Tahniah..
    Nampaknya Follower anda bertambah dgn pesat sekali...

    ReplyDelete
  13. Koding: Terima Kasih koding... sesuatu yang sangat sukar utk saya mendaki hingga ke tahap ini.... letih dah :)

    ReplyDelete